Adamcovi slavili na břehu moře | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Adamcovi slavili na břehu moře

Jana a Jiří Adamcovi oslavili Silvestr a přivítali Nový rok v Thajsku na velkolepé garden párty na břehu moře.
Jana a Jiří Adamcovi oslavili Silvestr a přivítali Nový rok v Thajsku na velkolepé garden párty na břehu moře. (: Denik Aha!)

THAJSKO – Určitě nejexotičtějšího Silvestra z našich celebrit prožili Jana (34) a Jiří (58) Adamcovi! Navíc přivítali Nový rok již o šest hodin dříve než my doma v srdci Evropy! Zpívající moderátorka a novácká sporťačka spolu s našim nejlepším režisérem totiž oslavili Silvestr ve Fairhouse Beach Resort Hotel na Koh Samui v Thajsku

, kam odletěli již ve čtvrtek. Oslavy jim nepokazily ani teroristické útoky, které se v Thajsku na Silvestra udály. „Tady nic o těch útocích nevíme,“ přiznal deníku Aha! Jiří Adamec, kterému jsme zavolali na Silvestra v půl šesté večer.

„Za půl hodiny tu přivítáme Nový rok. Právě popíjíme na senzační hotelové garden párty, která je na břehu moře, a jsme jak v pohádce,“ prozradil nám Adamec, jemuž dělala společnost nejen jeho sexy novomanželka, kterou si vzal v létě na řeckém ostrově Samos, ale i jejich roční syn Daniel.

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.