Malá radost zraněné Krampolové: Konečně se můžu vykoupat! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Malá radost zraněné Krampolové: Konečně se můžu vykoupat!

Hana Krampolová má stále zdravotní problemy
Hana Krampolová má stále zdravotní problemy (Ringier Axel Springer Pavel Machan / Paparazzi)

S napětím jela Hanka Krampolová (51) na kontrolu do Nemocnice Na Františku. Nohu má skoro měsíc po operaci kolena stále oteklou a navíc ji tlačí ortéza. Lékařka byla ale s rentgenem spokojená. „Můžete do sprchy,“ dovolila dokonce Krampolové. Kvůli šíleným otokům, tak může noze konečně ulevit a sundat alespoň na chvíli ortézu.


Hanka po verdiktu doktorky jásala. Vedle toho, že se nemohla pořádně umýt, má potíže i se spánkem. „Nejsem zvyklá spát na zádech, bohužel s ortézou to jinak nejde. Paní doktorka mi dovolila ortézu občas sundat a na noc ji alespoň trochu povolit,“ radovala se Krampolová.

Na kontrolu přijela s kamarádkou, protože manžel Jiří leží doma s chřipkou. „Pořád se to na nás nějak valí. Ale už jsem si řekla, že se nesmím pořád litovat. Zase bude určitě líp,“ řekla deníku Aha! přesvědčeně Krampolová.

Pomohla jí fenka Žanetka!

Před dvěma týdny Hanka v koupelně upadla, protože jí to na berlích ještě moc nejde. Naštěstí je fenka Žanetka chytrá. Běžela do obýváku za páníčkem a štěkala, aby ho upozornila, že se s jeho manželkou něco zlého děje. „Bála jsem se, že se to koleno zase nějak zhmoždilo, ale měla jsem zřejmě aspoň jednou štěstí,“ libovala si Hanka. Ještě dva týdny musí vydržet a pak už snad bude noha v pořádku. Šroub v kolenu jí ale nejspíš zůstane napořád.




Přečtěte si
sail
22. 1. 2013 • 23:23

Neznám většího primitiva, než je krampolka, krampol taky nemůže být normální, když s tímhle individuem žije, chudák žanetka

girasole.
22. 1. 2013 • 18:59

Aby to nebylo spìs vztekem

innocent12
22. 1. 2013 • 14:52

Neni i Zanetka zavisla na alkoholu? Ty oci ma rude presne jako panicka Hanci.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.