Rodenova partnerka Jana Krausová: V kuchyni totálně pohořela! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 24. dubna 2024

Svátek slaví Jiří, zítra Marek

Rodenova partnerka Jana Krausová: V kuchyni totálně pohořela!

Jana Krausová byla při přípravě hodně nervozni...
Jana Krausová byla při přípravě hodně nervozni... (FTV Prima)

Přestože se herečka Jana Krausová (58) snažila být jako hostitelka v televizním pořadu VIP Prostřeno! dokonalá, nevyšlo jí všechno podle představ. Jídlo bylo sice skvělé, stůl načančaný, ale hosté odcházeli zmáčení šampaňským.

Herečka byla při vaření ve stresu. Na její kuchyňské lince panoval chaos a úplně ji vykolejilo, když měla na pánvičce obrátit omeletu. „Umí to tady někdo? Co? Neumí?“ ptala se štábu VIP Prostřeno! Krausová, která kvůli vaření vůbec nespala. Celou noc totiž připravovala hovězí vývar. Kamenem úrazu ale bylo šampaňské. Herečka ho neuměla otevřít, a tak to hodila na krk Miluši Bittnerové. No a ta se tedy předvedla! Polila nejen sebe, ale i Jaroslavu Obermaierovou.


„Kdybych ho otevírala já, tak by se mi něco podobného nemohlo stát,“ tvrdila Gabriela Filippi. Za tato slova byla ale herečka potrestána. V dezertu, který jí tak chutnal, měla skryté překvapení. Janě tam spadl plastový klobouček ze šlehačky. „Já ho tam schválně hodila. Kloboučku, hop, znáš tu hru?“ smála se Krausová. „Vystřelil mi tam uzávěr,“ přiznala později. „Ale naštěstí ho Gabriela nespolkla,“ dodala.




Přečtěte si
teufel
19. 1. 2013 • 09:57

že pohořela?Tak to je tedy ubohý titulek, hodný bulváru.

macek220364
19. 1. 2013 • 07:13

Paní Jana vůbec nepohořela, byla přirozená, příjemná, na nic si nehrála, prostředí bylo velmi příjemné, je vidět, že nevaří každý den, ale všechno zvládla s grácií, nepředváděla drahá a obyčejným lidem neznámá jídla

pasadena
18. 1. 2013 • 21:57

no asi měla jídlo dobré,hlavně v krásném prostředí i když půjčeném,ale šílela jsem z její hnusný ofiny.

jezibababa
18. 1. 2013 • 19:06

Herečka mne příjemně překvapila, byla milá, přirozená, její jídlo lákalo i přes obrazovku. Zábava, kterou připravila pro své hosty, byla neokoukaná a zajímavá. Klobouček v dezertu a hosté zmáčení šampusem bylo spíš úsměvné než že bych v tom viděla nějaký průšvih. Za větší průšvih spíš považuji Milušku Bittnerovou, která by bez svého muže vaření nezvládla vůbec.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.