Nová »Pouta« začínají točit! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 27. dubna 2024

Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav

Nová »Pouta« začínají točit!

Dana Morávková (vlevo) a Alice Bendová se už chystají na natáčení nového seriálu, který se 3. ledna začne natáčet místo »Pout«. Velmi křehké vztahy se budou odehrávat v atraktivním prostředí nemocnice.
Dana Morávková (vlevo) a Alice Bendová se už chystají na natáčení nového seriálu, který se 3. ledna začne natáčet místo »Pout«. Velmi křehké vztahy se budou odehrávat v atraktivním prostředí nemocnice.

PRAHA – Nový seriál televize Prima Velmi křehké vztahy, který má od začátku roku nahradit násilně přerušená a mezi diváky nesmírně populární Rodinná pouta, už pomalu začíná s natáčením!




Podle informací z televize Prima mají první klapky padnout hned po novém roce, a to 3. a 4. ledna! Nový seriál vyjede s novou grafikou, znělkou i hudbou, setkávat se v něm budeme ale s většinou našich starých dobrých známých postav i jejich hereckými představiteli. Režie se opět ujme Vladimír Drha, který pracoval na třetích poutech i dalším »primáckém« seriálu Bazén. První díly, které uvidíme od 2. ledna, vzniknou přestříhaním materiálu původně natočeného ještě pro Pouta.

Velmi křehké vztahy

Hlavní postavou seriálu je charismatický MUDr. Lukáš Kratochvíl (Viktor Limr). Je to skvělý neurochirurg a velký milovník žen. Právě se rozešel se svou milenkou Andreou Rubešovou (Dana Morávková), protože nechtěl ztratit rodinu ani syna. Ale na Silvestra potká Ivanku Sýkorovou… Jak vyřeší svůj vztah k trojici žen? A co se bude dít v nemocnici, kterou vede doktor Wagner (Martin Zounar) a inženýr Krátký (Jan Révai)? Vedle příběhů z nemocnice se mohou diváci těšit i na další osudy rodiny Rubešových.


Autor: (mac)
Foto Aha!: Alexandr Malachovský

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.