Tenisové »ségry« Nicole a Ester na Davis Cupu: Miláčci, bravo! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 20. dubna 2024

Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra

Tenisové »ségry« Nicole a Ester na Davis Cupu: Miláčci, bravo!

Ester Sátorová a Nicol Vaidišová (vpravo) v páteční akci.
Ester Sátorová a Nicol Vaidišová (vpravo) v páteční akci. (Aha! – Mária Rušinová)

Smály se i útrpně vzdychaly. Zápasy svých partnerů prožívají naplno. Berdychova přítelkyně Ester Sátorová (20) i Štěpánkova manželka Nicole Vaidišová (23) jsou ozdobami daviscupového finále, ve kterém zatím čeští tenisté vedou nad Španělskem 2:1. Vyfandí dnes svým miláčkům vysněnou »salátovou mísu«?

Sedí hned vedle české lavičky a vypadají jako ségry. Dokonale sladěné, jako by prošly stejným salónem krásy. Totožný make-up, podobně nakroucené kadeře. Včera si je Nicole už raději sepnula do culíku, aby si je lidé nepletli...
„Ester mi ale hlavně nosí štěstí, víc než moji trenéři,“ opakuje Tomáš Berdych. „Pro mě je podpora mé ženy přímo v hledišti strašně důležitá,“ připouští Radek Štěpánek.

Tenis milují. Vaidišová byla před pěti lety sedmou nejlepší hráčkou světa, Sátorová hrávala závodně za Napajedla. Po zápase oba dostali sladkou pusu i pofoukání na bolístky. Jejich víly je nenechají padnout ani dnes!



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.