Hanka Krampolová v depresích: Hrozil mi Alzheimer! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 27. dubna 2024

Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav

Hanka Krampolová v depresích: Hrozil mi Alzheimer!

Hanka Krampolová u kadeřníka
Hanka Krampolová u kadeřníka (Aha! – Jaroslav Benda)

Zdravotní komplikace Hanky Krampolové (51) jsou vážnější, než se zdá. Kvůli špatně naordinovaným lékům byla jen krůček od choroby, která by jí zničila život.

Po vyhazovu z televize Krampolovou trápí nepříjemné myšlenky, s nimiž se snaží bojovat. „Začíná podzim, přicházejí chmury. Čím dál tím víc myslím na maminku, která by brzy slavila narozeniny. Pořád jsem se s její smrtí nevyrovnala,“ svěřila se manželka Jiřího Krampola serveru Super.cz

Špatný psychický stav však odmítá řešit léky, které ji málem připravily o život. „Úplně jsem je všechny zrušila a raději jsem vsadila na bylinky. Vždyť jednou mi řekla jedna lékařka, že když nějaký prášek nepřestanu brát, dostanu Alzheimera. Těžko říct, co to bylo za svinstvo. A jednou ze mě udělali závislou na lécích. To už bych taky nechtěla zažít. Takže se léčím jen přírodou,“ dodala Hanka.

Na zrušení  video deníčku v Top Star magazínu si našla i pozitivní stránku. Práce ji vyčerpávala a nyní si může dopřávat vytoužení klid.



Autor:  cam

Přečtěte si
hejhej
26. 10. 2012 • 17:08

Krampolová připomíná bulvární celebritu Bartošovou.Alzheimra bude mít ne z léků,ale s chlastu,při pití odumírají mozkové buňky.

solochov
26. 10. 2012 • 09:23

solochov
26. 10. 2012 • 09:22

Kolik vám Krampol platí,že sem tuhle bláznivou kleptomanku neustále cpete? Je to naprostá nula, chodící katastrofa, tupá bláznivá příšera! Zavřete ji někam do klece a dejte už s Krampolovic trapnou rodinou pokoj. Senilní herec a bláznivá zlodějka - skutečně dokonalé duo!

tornadolu
26. 10. 2012 • 09:11

Nechápu, jak někdo, kdo v životě nic nedokázal , mimo zlodějny a trapasáren se ještě může pořád vystavovat veřejnosti. Bt paní Krampolovou, tak zalezu hodně hluboko pod zem a raději se už k ničemu nevyjdřuji. Její IQ musí dosahovat opravdu vysokých hodnot.Není ničím, je to nicka, která těží ze jména svého muže a jemu se taky divím, že jí tak propaguje. Není totiž co propagovat a dneska už ani co ukazovat. Dva vychlastané mozky.

hillaarkaa
25. 10. 2012 • 23:10

A já vYdím,negramote,že sis taky pořádně přihnul

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.