Homola promluvil: Daro, Patriku, neberte mi dítě! Je mi z vašich slov na zvracení! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Homola promluvil: Daro, Patriku, neberte mi dítě! Je mi z vašich slov na zvracení!

Matěj je prý z celé věci znechucený. Vyjádření Dary Rolins s Rymuse jsou prý cílená.
Matěj je prý z celé věci znechucený. Vyjádření Dary Rolins s Rymuse jsou prý cílená. (Koláž Ahaonline.cz)

Bývalý partner Dary Rolins (39) Matěj Homola (39) se dlouho nevyjadřoval k tomu, co mu znovu vzkázal současný partner zpěvačky Rytmus (35). Ten si Homolu podal za jeho letitý drogový prohřešek a nic nepomohlo, že se frontmana skupiny Wohnout zastal Daneil Landa (43). Teď Homola konečně promluvil.

Matěj napsal: „Je mi moc líto, že mnozí z vás jste svědky věcí, ze kterých mě osobně už je silně na zvracení. Jsem docela otrlej a je mi jedno, co si o mě myslí nějaké pucmoly, ale DR (Matěj myslí Daru Rolins) a její přítel Paťko (míněno Rytmus) zahájili před několika dny proti mně mediální kampaň, která je ubohá tak, že to dalece předčilo mé očekávání. V nejbližších časech se proto budete na různých místech dočítat, že jsem nejen narkoman a pašerák, ale i sociální případ, který nemá na chleba a proto by radši neměl být s Laurou, na kterou stejně kašle,“ napsal na facebookových stránkách Homola, kterého výpady nového partnera jeho bývalé manželky zjevně hodně sebraly.

„Naopak bude do médií tlačeno, že je Paťko super novej táta, vyloženě rodinný typ, který Lauru moc miluje a zemřel by pro ní. A teď jen hrdinsky brání svou partnerku přede mnou, neboť jsem přeci onen narkoman a asociál. Darina to bude omílat jak kolovrátek. Co k tomu říct? Za měsíc začíná soud kvůli naší dceři, který vyvolali oni dva a teď v souvislosti s tím začali s tímto nefér píárkem. Výsledek má být jediný – zbavit mě vlivu na Lauru, vyšachovat mě ze hry. Mám pocit, že jsou schopní všeho. Jsme toho právě svědky,“ pokračuje Matěj, jeho vyjádření se začíná podobat volání o pomoc z úst zoufalého otce.

„Jsem, kdo jsem a nemám pocit, že bych se měl za něco stydět a i proto mě tato popularita nebaví. Jenom je mi líto, že si ti dva neuvědomují, jaký vliv to má na Lauru. A pak mě taky mrzí, že toho vy všichni musíte být svědky. Kauza pravděpodobně nekončí, můžeme zvracet dál,“ ukončil nakonec Matěj Homola.





Přečtěte si
manicka919
2. 10. 2012 • 21:51

dara otci dite nebere, jen nechce stridavou peci .. co bude pro dite vetsi trauma, zivot bez vlastniho otce, nebo mit oba rodice?? homola se o malou nestaral? nerekla i darina, ze ji prozatim meli casove na pul?? a jak by na ni mel tatinek platit? kdyz dara sama prizna, ze ho o nic nezadala? uctenky si ale schovavala.. asi vedela proc..

winterfreshka
27. 9. 2012 • 09:03

Neustále připomínáte??!Abychom viděli,kolik nespravedlnosti je kolem nás??! Žádná hvězda to není Občas vyrazí za velkou louži nebo ukáže dekolt,jinak nic

hillaarkaa
26. 9. 2012 • 22:59

Nějak se mi ten věčný průtlak topinek,čobolských homo trtkačů a podobných ekluje

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.