Svobodová rozdávala ceny | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Svobodová rozdávala ceny

Vendula Svobodová s profesorem Josefem Kouteckým, který dostal Cenu cti.
Vendula Svobodová s profesorem Josefem Kouteckým, který dostal Cenu cti.

PRAHA – „Položili jsme základ tradici, která ocení lidské a profesionální kvality výjimečných osobností a firem,“ uvedla prezidentka nadačního fondu Kapka naděje Vendula Svobodová (34).


Kliknutím zvětšeteTa do super luxusní francouzské restaurace Obecního domu v Praze pozvala na Cenu Kapky naděje 2006 osob- nosti, které svou dobro- činností pomáhají společ- nosti. Významné ocenění si odnesl například profefor Josef Koutecký, který dostal Cenu cti. Hosté ho za to odměnili frenetickým potleskem vestoje.

Kliknutím zvětšeteDalší ceny si odnesly také skutečné persony. Z rukou ředitele Divadla Ungelt Milana Heina převzala ocenění v kategorii Umělec roku zpěvačka Marta Kubišová, v kategorii Osobnost roku zvítězil Kliknutím zvětšeteZdeněk Svěrák, který se kvůli zájezdovému představení nemohl zúčastnit. Ten za sebou nechal Terezu Maxovou a Anetu Langerovou. Slavnostní atmosféře dala punc výjimečnosti houslistka Gabriela Demeterová, která v secesní restauraci zahrála Čtvero ročních období od Antonia Vivaldiho. Hosté si kromě poslechového požitku odnesli také další – chuťový. Na kulaté stoly s bílými ubrusy až na zem se nosily vybrané pochoutky jako krémová dýňová Kliknutím zvětšetepolévka s pečeným cuketovým Julienne a kapkami dýňového oleje nebo terinka marinovaná v armagnacu s pěnou v medovém želé. Každý, kdo si v této restauraci objedná Hope menu o sedmi chodech, na kterém si hosté pochutnávali, zaplatí 3500 korun, ze kterého jde 10 eur právě na Kapku naděje. Kliknutím zvětšeteBěhem večera získala Marta Kubišová navíc kromě ceny telefonní číslo na veterináře Jana Herčíka, který jí dala jeho manželka, herečka Kateřina Hrachovcová-Herčíčková. „Můžete kdykoliv zavolat,“ řekla Kateřina posmutnělé zpěvačce, jejíž fenka vážně onemocněla.


Autor: Šárka Nováková
Foto Aha!: Dalibor Puchta

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.