Pepa Vojtek má syna: Jovanku držel při porodu za ruku! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Pepa Vojtek má syna: Jovanku držel při porodu za ruku!

Adámek se narodil bez komplikací, brzy si ho šťastní rodiče odvezou domů.
Adámek se narodil bez komplikací, brzy si ho šťastní rodiče odvezou domů. (Aha! – P.Machan, R. Souček, M. Pátek)

Šťastný pátek včera zažil rocker Pepa Vojtek (47), kterému jeho manželka Jovanka (34) porodila syna, v pořadí už třetího. Chlapeček, který váží 3,01 kg a měří 47 cm, se jmenuje Adam. Zajímavé je, že stejné míry měla po narození i Pepova jediná dcera Valentýnka (10). 

Malý pašák se narodil včera ráno v osm hodin a tatínek samozřejmě asistoval. Malému Adámkovi pomohl na svět přítel Marty Jandové Miroslav Verner, který už odrodil mnoho dětí slavných českých celebrit. Zpěvák sám už má syny Pepu (23) a Matyáše (4).

„Byl jsem celou dobu u porodu a držel svoji ženu za ruku, porod proběhl bez komplikací, jsem úplně nadšený, hlavně že jsou oba zdraví, jsou nádherní,“ tetelil se blahem tvrďák Pepa, který se však synovi nemůže věnovat na sto procent. Je totiž zcela zahlcen prací. Musí pilně zkoušet v divadle, premiéra rockové opery Klíč králů se totiž neúprosně blíží a frontman Kabátu si nemůže dovolit týdenní »mateřskou« pauzu.



Přečtěte si
honzina
26. 8. 2012 • 18:52

přesně tak, já bych jí to přála, ale myslím, že to stejně tak dopadne, on totiž Pepan nikdy s žádnou dlouho nevydrží a s touhle kreaturou odpornou už vůbec ne, a dobře jí tak, na každou sfini se vaří voda a to co ona udělala své( jak tvrdila nejlepší) kamarádce, to je dost silný kafe, ta má žaludek!!!!! jde jí za svědka a pak jí odtáhne chlapa, no to musí být nátura, ale neboj děvče, ono na tebe taky dojde a nebude to dlouho trvat, jen si ještě užívej ta mrcho

anot
26. 8. 2012 • 17:38

Souhlas,to jí přeju aby si to zažila.Však ono to tak stejně dopadne

joz.ne
26. 8. 2012 • 10:41

No a ted Jovano, když máš splněno, by se měla objevit další taková pin-da jako seš ty, která by byla schopna jít po ženatém chlapovi s děckem a odvést Ti ho - aby sis vyzkoušela přesně to, co jsi udělala své nejlepší kamarádce - nevěstě-které jsi šla za svědkyni na svadbě ty. Aby jsi zůstala sama a ten potr-hlá Vojtek by zas lítal jinde.

ines
25. 8. 2012 • 16:36

to ma vzdy takto,svadba dite rozchod a zda vyroste toto dite s obema rodici az do dospelosti se uvidi.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.