Jana Švandová zveřejnila deník | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Jana Švandová zveřejnila deník

Čistá sháněla k vydání knihy peníze, nakonec ji založila Zdena Hadrbolcová alias Růžena Habartová.
Čistá sháněla k vydání knihy peníze, nakonec ji založila Zdena Hadrbolcová alias Růžena Habartová. (Aha! – Josef Mašek)

PRAHA – Jana Švandová (59) alias Zdena Čistá z nekonečného seriálu televize Nova Ulice vydala svou první knihu Můj život s Králem.

Dílo vychází jednak na pultech reálných knihkupectví, jednak v ději »nováckého« seriálu Ulice. „Kniha není souhrnem toho, co se v Ulici stalo, spíš je tam děj okolo postav rozvedený a čtenář se tak může dozvědět nové věci, které nebyly v seriálu zobrazeny,“ tvrdí herečka, která se tímto stala spisovatelkou i v reálném životě. A jak vlastně nápad vydat knížku vznikl?

„V seriálu si vedu deník a paní Králová mi vnukne nápad, abych jej zveřejnila. Takže jsme společnými silami našly investora a publikace v nákladu sedmi tisíc kusů se mohla dostat na pulty prodejen,“ osvětluje Švandová. Přestože na pulty skutečných knihkupectví se Můj život s Králem dostane až poté, co se kniha objeví v seriálu, už teď mají produkční naplánované pokračování deníku. „Doufáme, že kniha bude mít úspěch. Jak v seriálu, tak třeba i pod vánočním stromečkem,“ přeje knize vše nejlepší její »autorka« Švandová. Kromě vydání knihy slaví štáb Ulice i rekordní sledovanost, která byla tento týden nejvyšší od ledna 2006. Televizi si totiž zapnulo přes milion a půl diváků.

1.12.2006

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.