Karel Gott: Poprvé promluvil otevřeně o svém zdraví! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 20. dubna 2024

Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra

Karel Gott: Poprvé promluvil otevřeně o svém zdraví!

Zpěvákovi gratuluje k narozeninám redaktor Aha!.
Zpěvákovi gratuluje k narozeninám redaktor Aha!. (Aha! – Martin Pekárek, karelgott.com)

To bylo slávy! Jedním z gratulantů, kteří včera popřáli Karlu Gottovi k jeho neuvěřitelným 73. narozeninám, bylo také Nedělní Aha!. Zpěváka jsme navštívili v jeho slavné vile nad Bertramkou, kde nás vřele přivítal. „A k čemu mi jdete popřát?,“ vtipkoval hned mezi dveřmi Gott, kterého doprovodila roční fenka labradorského retrívra Stella.

Legendě česko-slovenského popu, která byla jako vždy elegantně oblečená, jsme přivezli dva dárky. Tím prvním byla obrovská kytice ze žlutých růží a gladiol. Druhým byla svíčka s ručně namalovaným znamením Raka (v něm je Karel Gott narozený), která vydrží hořet i sedm hodin.

„To je dobře, kdybych u toho usnul, tak nevyhoříme! Moc vám děkuji, udělali jste mi radost,“ byl z naší návštěvy potěšen zpěvák, kterému jsme k narozeninám popřáli hlavně hodně zdraví, které ve svém věku potřebuje.

„Zdraví je potřeba, bez toho to nejde! Musím říci, že se cítím bezvadně. Je mi dobře, ale raději to zaťukám na čelo… Samozřejmě, že občas zajdu k lékaři na běžnou revizi, ale nic mě netrápí. Snad pánbůh dá a ještě to chvíli vydrží,“ řekl upřímně Gott, kterého v zimě zlobila několikatýdenní viróza a na jaře silná alergie.

Teď už je ale opět v plné hlasové formě, o níž se budou moci fanoušci přesvědčit na jeho velkém podzimním československém turné. „Také jsem dotočil nové album. Je to jeden z dárků, které jsem si dal k narozeninám,“ pochlubil se zpěvák.

Slavnostní den prožil Gott v poklidu. Zatímco mu od rána do mobilního telefonu nabíhaly desítky gratulací od kamarádů, spolupracovníků a fanoušků, on se naplno věnoval své rodině. „Hraju si s dcerkami a Stellinkou, je nám dobře. Odpoledne bychom chtěli celá rodina vyrazit na procházku, tak snad nebude nějaká průtrž mračen,“ obával se zpěvák. Větrné počasí se nakonec umoudřilo a Gottovi mohli vyrazit ven.

Pokud jde o dárky a pozornosti, dostal Karel k narozeninám květiny a láhve kvalitního vína, od svých dcer namalované obrázky a od svého dvorního fotografa Františka Jiráska (59) koláž ze snímků, které s ním pořídil.

Zpěvák Karel Gott, mnohonásobný slavík, pěvecká legenda - veškeré novinky o Karlu Gottovi si přečtěte na www.ahaonline.cz/karel-gott.



Autor:  Luboš Procházka

Přečtěte si
xcarodejka
17. 7. 2012 • 15:56

ty děti slavných to nemívají lehké.....ale matičky zlatokopky jsou většinou zaslepené září milionů.

girasole.
17. 7. 2012 • 13:15

Vsude snad se o tobe nepìse i v cerny kronice

sibuna
17. 7. 2012 • 10:59

Přece musíš vědět,že muži nestárnou,ale leta jim nestojí!

sibuna
17. 7. 2012 • 10:58

Nenech se vysmát,rejpale 3! Kája má opravený uši,nějakej ten botox už si taky šlehnul a o zubech a očích už emluvím! Ale je mu přáno,na svá leta vypadá pořád dobře.

rejpal3
17. 7. 2012 • 01:58

Umělý chrup nepovažuji za plastickou operaci - ono bez zubů se fakt zpívá dost blbě

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.