Gabriela Partyšová: Tady zapomínala na manželovu nevěru! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 16. dubna 2024

Svátek slaví Irena, zítra Rudolf

Gabriela Partyšová: Tady zapomínala na manželovu nevěru!

Gábina Partyšová zapomínala na nevěru manžela Pepy v salonu krásy.
Gábina Partyšová zapomínala na nevěru manžela Pepy v salonu krásy. (Star salon and spa, hermina.cz)

O tom, že filmový festival v Karlových Varech patří mezi nejdůležitější akce roku, nemůže být pochyb. Proto si také české celebrity nemohly dovolit podcenit úpravu svého zevnějšku. K nejvytíženějším návštěvníkům Varů patřila moderátorka Gabriela Partyšová (34), která v lázeňském městě strávila celých devět dní, kdy buď moderovala, nebo byla ozdobou večírků. A právě v tom, aby co nejvíce zářila a alespoň trošku zapomněla na problémy, které jí její nezbedný manžel způsobil, jí pomáhal místní vyhlášený salon krásy.

„S paní majitelkou jsem se seznámila na jedné párty, kde mě pozvala do salonu. Byla jsem překvapená, jak jsou slečny v kadeřnictví šikovné. Nevadí mi se česat a upravovat se sama, ale k takové příležitosti, jakým Mezinárodní filmový festival v Karlových Varech je, je potřeba se nechat učesat a nalíčit od profesionálů,“ nemohla si Gábina spolupráci se salonem vynachválit.

Partyšová ale nebyla jediná, která na nabídku od salonu Star salon and spa kývla. Hýčkat se šikovnýma rukama místních profesionálek nechaly i další hvězdy, jako herečka a moderátorka Nikol Štíbrová, modelka Tereza Zimová nebo zpěvačka Martina Pártlová.

„Se svým účesem jsem byla velmi spokojená. Jely jsme s holkami na dámskou jízdu do Karlových Varů, kam jsme byly pozvané do Jameson stanu a chtěly jsme se na to načančat. Jsem ráda, že mi přišla nabídka ze Star salonu and Spa. Byli tam opravdu šikovní,“ svěřila se zpěvačka Martina Pártlová, která zažila festivalovou atmosféru poprvé v životě.

Nadšená se svými loknami byla i herečka Nikol Štíbrová, kterou nyní více než v oblíbených seriálech můžeme na televizních obrazovkách potkávat jako reportérku primáckého TopStar magazínu.

„Sehnat kadeřníka, který by si uměl poradit s mými vlasy je velmi obtížné, a proto jsem byla velmi mile překvapená, že paní, která mě česala, hned věděla, jaký účes mi má udělat. Mám hodně vlasů, které vždycky dělaly problém i filmovým maskérkám a trošku jsem se bála, aby mi účes vydržel celou noc, ale mé obavy byly zbytečné,“ prozradila Nikol, který svým účesem uchvátila celé Vary.



Autor:  pet

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.