Napadený Dopitou promluvil: Byl to agresivní útok! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

neděle 28. dubna 2024

Svátek slaví Vlastislav, zítra Robert

Napadený Dopitou promluvil: Byl to agresivní útok!

Fotograf Lukáš tvrdí, že reakce Dopity byla drsná...
Fotograf Lukáš tvrdí, že reakce Dopity byla drsná... (koláž Ahaonline.cz (TV Prima))

Agáta Hanychová (27) na své řádění v Karlových Varech jen tak nezapomene. Jejímu partnerovi a otci malého Kryšpína Mirku Dopitovi (28) hrozí kvůli noční potyčce až deset let ve vězení.

„Viděl jsme opilou holku s klukem, do té doby jsme nevěděl o koho se jedná. Když jsme začal zaměřovat, tak se ta holka otočila a tou už jsme poznal, že je to Agáta.  Zavolala na něj: zastav ho, má mě vyfocenou, a v ten okamžik jsme viděl, že ten člověk začíná utíkat a sleduje mě,“ řekl fotograf Lukáš o svém setkání s Hanychovou a Dopitou, které se zvrtlo v bitku, ve VIP zprávách.

Agátě se nelíbilo, že bude v opilosti zvěčněna a požádala svého partnera o pomoc. Mirek ani chvíli neváhal a posilněn alkoholem vzal vše do svých rukou. „Běžel za mnou, skočil mi na břicho a následovala salva přímo mířených pěstí do mého obličeje. Vzal foťák a plnou silou s ním hodil o zem, takže byl úplně nepoužitelný. Když jsem volal 158, chytil mě pod krkem a opřel mě přes zábradlí,“ pokračoval v líčení agresivního útoku.

Mirek Dopita strávil kvůli noční potyčce u výslechu celý den, protože musel vystřízlivět. Po zatčení se objevily spekulace o tom, že je v podmínce, a kvůli napadení mu hrozí až deset let ve vězení. Agáta ale tyto informace popírá a svého přítele ze všech sil hájí.

Co se odehrálo v Karlových Varech?

K incidentu došlo před hotelem Thermal, když se Hanychová s Dopitou a svým stylistou vraceli z nočního řádění. Do cesty se jim totiž připletl návštěvník festivalu, který je chtěl při návratu s večírku zvěčnit, což se pochopitelně modelce nelíbilo. Agáta ze zmocnila jeho fotoaparátu a zničila paměťovou kartu, aby fotky nikdy nespatřily světlo světa.

Tímto počinem ale odstartovala ostrá hádka, do níž se zapojil i Dopita. Svoji snoubenku chtěl chránit a neváhal použít i násilí. Následně tak došlo k bitce, při níž museli zasahovat i karlovarští policisté.

Více čtěte zde:



Přečtěte si
opportunity
15. 7. 2012 • 12:30

Když je "celebrita" na akci (mimochodem zdarma), tak s tím musí počítat.

hillaarkaa
7. 7. 2012 • 08:17

Ještě tady chybí ten kolbeňáckej přihřátej b.l.b.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.