Bývaly dětskými hvězdami, teď jsou sexy, šťabajzny plné elánu… Ty nám ale vyrostly! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 7. května 2024

Svátek slaví Stanislav, zítra je Den vítězství

Bývaly dětskými hvězdami, teď jsou sexy, šťabajzny plné elánu… Ty nám ale vyrostly!

Madeleine Zima - Grace Sheffield v seriálu Chůva k pohledání
Madeleine Zima - Grace Sheffield v seriálu Chůva k pohledání (Profimedia.cz, ara)

Roky jsme je sledovali v televizních seriálech, jenže vidět je dnes ve filmu, nepoznáme je. Roztomilé malé holčičky, které bezstarostně hrály po boku slavnějších kolegů, odrostly hračkám, vychodily školu a staly se z nich krásky.

Některé úspěšnější než druhé, ale všechny s vědomím, že slávu, kterou si získaly jako děti, už asi sotva kdy překonají. Přesto sní dál svůj sen o slávě.

Madeleine Zima (26) - Grace Sheffield v seriálu Chůva k pohledání (1993 – 1999)

V televizi se objevila už ve dvou letech. Po dědečkovi je Polka a jméno Zima proto opravdu znamená to samé, co v češtině. Jako dětsky vychytralá dcera divadelního producenta Maxe Sheffielda byla kouzelná. Dospívání ji o práci nepřipravilo a její půvab jí zajistil roli sexuálně předčasně vyspělé středoškolačky v seriálu Californication po boku Davida Duchovnyho (51, Akta X).

Tatyana Ali (33) - Ashley Banks ze seriálu Fresh Prince (1990 – 1996)

Jako malá Ashley měla sluhu a povedeného příbuzného v podání Willa Smitha. Dnes je úspěšnou herečkou a zpěvačkou (vydala i vlastní album). V roce 2008 nechala na čas herectví a stala se mluvčí prezidentské kampaně Baracka Obamy.

Jodie Sweetin (30) - Stephanie Tanner v seriálu Plný dům (1987 – 1995)

Do seriálu Plný dům, který se také vysílal v Česku, nastoupila v pěti letech a zůstala v něm dlouhých osm roků. Pak odmaturovala a hrála dál, ale ve dvaceti se provdala za policistu z Los Angeles.

Svazek se po čtyřech letech rozpadl, druhé manželství vydrželo ještě o rok méně. Z něho má dceru Zoie a s novým přítelem další dceru Beatrix. Už na konci seriálové slávy ale Jodie propadla drogám a trvalo roky, než se zbavila závislosti. Navíc musela doplatit 600 000 korun daňovému úřadu.

Mackenzie Rosman (22) - Ruthie Camden v seriálu Sedmé nebe (1996 – 2007)

I malá Ruthie už odrostla dětským rolím a ze sladké holčičky se stala nádherná mladá žena. Hraní se sice věnuje dál, ale současně dbala na to, aby dokončila střední školu. V soukromí ráda jezdí na koních, dokonce i závodně, a pomáhá sbírat peníze pro boj s cystickou fibrózou (nemoci dýchací a trávicí soustavy), na kterou zemřela její nevlastní sestra Katelyn.

Christine Lakin (33) - Alicia »Al« Lambert v seriálu Krok za krokem (1991 – 1998)

Malá ale šikovná, pokud šlo o to, zjednat si respekt. Ve škole by totiž klidně zbouchala i kluka. V seriálu začínala jako dvanáctiletá v roce 1991. Když se v roce 1998 vysílal poslední díl, bylo jí 19 a byla z ní krásná mladá žena. A krásná je dodnes. O herecké příležitosti sice nemá nouzi, ale většinou jde o epizodní štěky. Větší role ale získala v divadle.



Přečtěte si
hillaarkaa
18. 6. 2012 • 12:14

Výstižné

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.