Rybová šokovala kostýmem | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 29. března 2024

Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt

Rybová šokovala kostýmem

Linda Rybová má na pódiu nejvíce sexy kostým.
Linda Rybová má na pódiu nejvíce sexy kostým.

PRAHA – V sexy kostýmu, který tvořil přiléhavý korzet a průsvitná sukýnka, překvapila na předpřemiéře hry Osm žen v Divadle Ta Fantastika Linda Rybová (31). Obecenstvo, které tvořili především mladí lidé, nestačilo zírat!


PRAHA – V sexy kostýmu, který tvořil přiléhavý korzet a průsvitná sukýnka, překvapila na předpřemiéře hry Osm žen v Divadle Ta Fantastika Linda Rybová (31). Kliknutím zvětšeteObecenstvo, které tvořili především mladí lidé, nestačilo zírat! Rybová se v kostýmu doslova vyřádila, s nápadem uvést na divadelní prkna groteskní detektivku Osm žen přišla také právě ona!

O krásné a originální kostýmy od Natálie Steklové nepřišly ani její herecké kolegyně Jana Krausová, Kateřina Winterová nebo Lenka Vlasáková. „Baví mě, když je má postava temperamentní. Dobře se mi hraje postava Gábi, která je taková přepjatá,“ řekla deníku Aha! po představení herečka Kliknutím zvětšeteJana Krausová, která se na pódiu vyřádila ve vzte- kacích scénách.

„Při premiéře a gene- rálkách je vždycky trochu tréma, myslím si, že jsme udělali, co jsme mohli. Byli jsme dobře připravení. Kliknutím zvětšeteAle stále se nedá zbavit strachu, že vám ujde nějaký detail nebo že se nepřinese nějaká rekvizita,“ dodala Krausová. Hra od světoznámého autora dete- ktivních komedií Roberta Thomase v režii Viktorie Čermákové představuje napínavý příběh osmi žen spojených vztahem k jednomu muži na osm různých způsobů.


Autor: Šárka Nováková
Foto Aha!: Alexandr Malachovský

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.