Gábina Partyšová: Na rozvodu vydělá 50 milionů! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 16. dubna 2024

Svátek slaví Irena, zítra Rudolf

Gábina Partyšová: Na rozvodu vydělá 50 milionů!

Gábina Partyšová si majetek pojistila a nechala přepsat na sebe.
Gábina Partyšová si majetek pojistila a nechala přepsat na sebe. (Aha! – David Kundrát, Martin Hykl, Marek Pátek, ara)

Moderátorka »primáckého« Top staru Gábina Partyšová (33) jen září. Není to však proto, že má zřejmě mladého a velmi pohledného milence Daniela Zahrádku (32). Kdyby došlo na nejhorší a její manžel Josef Kokta (55) by podal žádost o rozvod, shrábla by všechno. Gábina si veškeré nemovitosti velmi dobře pojistila! Majetek v hodnotě 50 milionů je totiž napsán na ni.

I proto možná Pepa toleruje její jarní úlet a flirt s mladým fotografem. Vždyť by odešel s holým zadkem. Obchody na burze se mu právě nedaří a akcie mu padají jako přezrálé švestky. Deník Aha! před časem informoval, že Kokta kvůli nevydařeným investicím mohl přijít až o 90 % finanční hotovosti.

A to byl zřejmě i důvod, proč se veškerý nemovitý majetek nechal přepsat na vysmátou Partyšovou, což ostatně ona sama přiznala. „Kdyby se dělilo, stejně všechno dostanu já. I proto Pepovi volají známí advokáti a chtějí mu pomoct, zřejmě aby mu něco zůstalo,“ řekla deníku Aha! ostřílená moderátorka, která se ukázala i jako velmi vychytralá manželka.

Co všechno by tedy Partyšové připadlo? V balíčku »poslední záchrany« jsou nemovitosti v hodnotě pohybující se okolo padesáti milionů korun. Luxusní vilu v Petříkově nedaleko Prahy realitní makléři odhadují na dvacet milionů korun. Už tři roky také manželé prodávají byt v centru Prahy, jehož hodnota by mohla být 23 milionů korun, a bungalov nebo taky chalupu, jak vilce na Floridě Partyšová přezdívá, si Koktovi pořídili za 7 milionů korun.

Byla by to slušná výbava do nového života Gábiny, která s manželem před sňatkem neuzavřela žádnou předmanželskou smlouvu, i když se o tom tehdy všude mluvilo. Důvěřivému, o 22 let staršímu Koktovi tedy nezbývá než tiše přihlížet nevěrám své ženy a v duchu doufat, že o rozvod nepožádá ona.



Přečtěte si
enriko
28. 4. 2012 • 21:02

Asi to byla láska.

enriko
28. 4. 2012 • 21:01

Je pěkná asi bude i chytrá, podle vás nula, objektivně zřejmě za vodou. Kdo umí, ten umí. Zbytek čumí a závidí

winterfreshka
27. 4. 2012 • 11:48

Už bylo načase

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.