Vyhrál práci snů: Dva miliony za půl roku na ostrově! Jak dopadl? Ztratil přítelkyni a bojoval o život! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Vyhrál práci snů: Dva miliony za půl roku na ostrově! Jak dopadl? Ztratil přítelkyni a bojoval o život!

Ben Southall s přítelkyní Breannou v roce 2009.
Ben Southall s přítelkyní Breannou v roce 2009. (Profimedia.cz, ara)

Před třemi roky záviděl Benu Southallovi (37) celý svět. Byl vybrán z 35 000 zájemců, aby se půl roku staral o idylický australský ostrov a dostal za to 2 145 000 korun. Jenže… Ze snu se stala noční můra. Benovi šlo při práci o život a nakonec ho opustila jeho životní láska!

Koupání, opalování, rozmazávání opalovacích krémů na tělech krásných turistek – služba na ostrově Hamilton vypadala jako sen. Navíc dobře placený. „Byl jsem v televizi, slavný. Ale netušil jsem, jaká to bude dřina,“ říká dnes Ben. Staral se o turisty, potápěl se s nimi mezi korálové útesy, točil dokument pro National Geographic.

Ale to všechno až po návratu z nemocnice, kam se dostal jen pár dní po nástupu do práce. „Byl jsem s přáteli na pláži a při návratu z moře jsem pocítil lehké bodnutí do ruky,“ vzpomíná Ben. Až pak si všiml medúzy ne větší, než byl jeho prst. Ani ho nenapadlo, že může být prudce jedovatá!

„Brzy jsem dostal horečku a šíleně jsem se potil. Bolela mě hlava, bylo mi na zvracení, vyletěl mi tlak a cítil jsem silnou bolest na prsou,“ říká Ben. Jed pronikal do těla a jen rychlý převoz do nemocnice mu zachránil život. A aby smůly nebylo dost, jeho láska Breanna se s ním krátce nato rozešla. Nesnesla půlroční odloučení.

Z Bena se stal unavený dříč, který se honil za slávou a za penězi. Jezdil po Asii a po Africe, točil televizní dokumenty. Až nyní se rozhodl změnit život. Poznal novou lásku a chce se usadit. „Bylo to hezké, ale bylo toho dost,“ hodnotí muž, který myslel, že sláva bude o něco jednodušší.

Přečtěte si
ivkanatka
27. 4. 2012 • 16:30

Pardon, je to určeno AHA, ale stejný článek píšu i Blesku.

ivkanatka
27. 4. 2012 • 16:29

Jak v Blesku vidíte, zájem v tomto článku o diskusi není. Kde je diskuse k cikánům, co mlátí naše děti ?!? Bojíte se toho ?!? Asi ano, jinak by jste jí dali tam, kde lidi diskutovat chtějí a ne sem, to nikoho nezajímá.

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.