Gábina Partyšová: Život v troskách! ODKOPLA MANŽELA! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Gábina Partyšová: Život v troskách! ODKOPLA MANŽELA!

Gábina Partyšová s Danielem Zahrádkou
Gábina Partyšová s Danielem Zahrádkou (Aha! – Marek Pátek)

V práci je veleúspěšná, zato doma to moderátorce Top star magazínu Gábině Partyšové (33) řádně skřípe! S manželem Josefem Koktou (55), jemuž se »podařilo« rozházet na burze takřka všechen majetek, už ani nechodí do společnosti!

Na sobotním udílení cen TýTý se postarala o pořádné pozdvižení, když z auta vystoupila s pohledným vysokým mužem, na němž mohla oči nechat. A manžel Josef už zuří! „S mladými se mi tahat nebudeš!“ vyčetl jí zpříma.

Odpoledne ještě slavila v restauraci Soho mužovy 55. narozeniny, večer mu na TýTý »nasadila parohy«. Kokta si totiž myslel, že jde Gábina na akci sama. Jenže ouha! Ona se ve Vinohradském divadle vinula k mladému fotografovi Danielu Zahrádkovi (32)!

Jeden od druhého se nehnuli ani na krok. „Něco k němu cítím, ale pouze platonicky. Občas se mi ale o něm zdá. Je to krásnej chlap,“ řekla deníku Aha! v průběhu noci Partyšová.

A proč nechala manžela doma? „Pepa má teď období, kdy se mu do společnosti chodit nechce,“ odsekla.

Když jsme ale Koktovi zavolali, jestli ví, že byla Gábina na TýTý s jiným mužem, nebyl rád. „Na příští akci půjdu raději s ní. Nějak se v poslední době kolem ní točí spousta mladých chlápků. Tahat s nimi se nebude!“ chrlil ze sebe nasupeně.

Zahrádka je přitom také ženatý a má 5letou dceru Amálku, která se kamarádí se synem Partyšové a Kokty Kristianem (4). Pokud tedy nechce Gábina rozvrátit hned dvě manželství najednou, měla by s tím flirtováním okamžitě přestat!

Anketa TýTý - anketa plná vašich oblíbených celebrit aktuálně na www.ahaonline.cz/tyty.



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.