Bartošová s rodinou v modelu erotické pracovnice! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 29. března 2024

Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt

Bartošová s rodinou v modelu erotické pracovnice!

Iveta Bartošová seděla vedle Artura a měla tak krátkou sukýnku, že si všichni mohli prohlédnout její bílé kalhotky.
Iveta Bartošová seděla vedle Artura a měla tak krátkou sukýnku, že si všichni mohli prohlédnout její bílé kalhotky.

LÍBEZNICE – Závěrečnou show 3. ročníku mezinárodního festivalu moderní magie Velkou cenu Divadla Kouzel si nenechala ujít ani zpěvačka Iveta Bartošová (39). Přišla s přítelem Zdeňkem Podhůrským (46) a málem všemi jejich dětmi.

Poprvé se tak ukázali na veřejnosti jako jedna velká rodina! Iveta sice zářila štěstím, ale všechny šokovala svým růžovým oblečením, které silně připomínalo oděv erotické pracovnice!

A sukýnku měla tak krátkou, že kdykoliv si sedla, ukázala všem přítomným bílé kalhotky. „A ty příšerné punčochy, takové se snad nenosí už sto let,“ zhodnotila Bartošové oblečení jedna její kolegyně. A co na to odborník? „Iveta zřejmě zapomněla, že jí není čtrnáct. Sladce růžová ani další zmrzlinové tóny nejsou pro ženu jejího věku a postavení vůbec vhodné a vypadají lacině. Zamyslet by se mohla i nad délkou sukně. A punčochy měla jednoznačně nechat doma. Její model je opravdu hodný vycházkového oděvu erotické pracovnice,“ řekl Aha! přední český stylista Jan Pokorný.

Ivetě, která tento týden oslaví čtyřicáté narozeniny, dělal doprovod nejen její osmiletý syn Artur a přítel Zdeněk Podhůrský, ale i jeho děti Maruška a Adam, který má z části vyholenou a potetovanou hlavu.Kouzlení v divadle Pavla Kožíška si nenechali ujít ani Eva Pilarová, Zdeněk Srstka s vnukem, Vláďa Hron a pořádně si zařádil i Kožíškův tříletý syn Matyáš.

Autoři: Miroslav GRACLÍK, Diana MUŽÍKOVÁ-VRBOVÁ
Foto Aha!: Dalibor PUCHTA

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.