Agáta Hanychová: Utekla z domu hrůzy! Už se tam nikdy nevrátím! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 24. dubna 2024

Svátek slaví Jiří, zítra Marek

Agáta Hanychová: Utekla z domu hrůzy! Už se tam nikdy nevrátím!

Vyděšená Hanychová raději zatím bydlí se svým synem Kryšpínem a přítelem Mirkem Dopitou u matky.
Vyděšená Hanychová raději zatím bydlí se svým synem Kryšpínem a přítelem Mirkem Dopitou u matky. (Aha! – Petr Novotný, FTV Prima)

Známá pařmenka Agáta Hanychová (26) definitivně opouští vesnici Černý Vůl u Prahy, kde stojí její dům hrůzy! Po pokusu o vraždu, dokonané dvojnásobné vraždě a čerstvém útoku vandalů se tam bojí i přespat a se synkem Kryšpínem (8 měsíců) i snoubencem Mirkem Dopitou (28) vzali zavděk azylem u mámy Veroniky Žilkové (50)!

Agátin dům se stal terčem útoku vandalů v noci z neděle na pondělí, kdy naštěstí byla s přítelem Mirkem i malým Kryšpínkem v Mariánských Lázních. Vprostřed noci přifrčelo auto a do baráku začaly okny létat kameny a cihly!

Policie už vyšetřila, že nešlo o cílený útok, že si výtržníci prostě jen krátili dlouhou chvíli. „Šlo zřejmě o místní vandaly, určitě to nebyl útok na mou osobu. I mé kamarádce, diskařce Věrce Cechlové, která bydlí o dva domy dál, prokopli dveře,“ vylíčila Hanychová.

Přesto byl incident poslední kapkou do poháru její trpělivosti. Od útoku se v domě neukázala a raději se zdržuje v domě své matky Veroniky Žilkové (50) v PrazeSuchdole. „Už se tam nevrátím! Ten barák prodám a pořídím si nový v Suchdole!“ rozhodla se skálopevně.

Pohnutá historie Agátiny chalupy

Incident č. 1: Pokus o vraždu

V únoru 2010 se pokusil Agátin nájemník Jan Steidl zavraždit dceru slovenského politika Roberta Beňa a svou expřítelkyni Lucii. Zasadil jí celkem 45 bodných ran! Ona ale zázrakem přežila, zatímco on vyfasoval u soudu 17 let…

Incident č. 2: Dvojnásobná vražda

Před měsícem vprostřed noci za Agátiným domem hořela garáž, ze které vyšetřovatelé vytáhli těla dvou mužů. Dnes už je jasné, že šlo o Agátina souseda Borise P. a jeho syna, které někdo zavraždil a ohněm zločin maskoval!

Vyšetřovatelé prověřovali i možnost, že syn otce zabil kvůli dluhům, pak založil požár a spáchal sebevraždu. Proti tomu ale hovoří mj. i fakt, že od domu zmizel jejich mercedes. „K případu zatím nebudeme nic bližšího sdělovat,“ řekla včera mluvčí středočeské policie Soňa Budská.

Agáta Hanychová - modelka, herečka, jejíž maminkou je Veronika Žilková - Agáta souhrnně jen na www.ahaonline.cz/agata-hanychova.



Autor:  vet,kre,šal

Přečtěte si
genicon
11. 4. 2012 • 14:28

Tak ona tahle milá, sympatická a překrásná dívka má dům ve vesnici Černý Vůl? Tak to jsem to poplet. Já myslel, že bydlí ve vesnici Bl-bá Krá-va.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.