Další detaily smrti Whitney Houston: Umělé zuby a zničená játra! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 20. dubna 2024

Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra

Další detaily smrti Whitney Houston: Umělé zuby a zničená játra!

Whitney Houston se utopila poté, co utrpěla infarkt.
Whitney Houston se utopila poté, co utrpěla infarkt. (Profimedia.cz)

Pitevní zpráva americké zpěvačky Whitney Houston (†48), která byla 11. února nalezena mrtvá v hotelovém pokoji v Los Angeles, odhaluje další a další šokující detaily. Drogy její tělo zřídily takovým způsobem, že je skoro s podivem, že se Whitney vůbec dožila 48 let!

Minulý týden vypustili vyšetřovatelé do světa informaci, že zpěvačka nosila paruku a nechala si udělat plastiku prsou. To ale podle nejnovějších zpráv není všechno, co měla umělé! V pitevní zprávě se totiž píše, že Whitney měla 11 falešných zubů! Až tak ji drogy ničily! Na levé paži dokonce našli otvor po vpichu… 

V její krvi bylo nalezeno devět různých omamných látek. Sdělení, že její játra pomalu selhávala, tedy asi nikoho nepřekvapí. Patologové navíc objevili záhadnou díru ve zpěvaččině nose. Její tělo bylo ještě ke všemu plné jizev a modřin.

Whitney Houston v roce 1992 vystřelil na vrchol film Osobní strážce a hit I Will Always Love You. Prodala více než 170 milionů desek, celý život se ale potýkala s problémy s alkoholem a drogovou závislostí. A právě to se jí stalo osudným.



Autor:  kat

Přečtěte si
denda04
2. 5. 2012 • 09:15

je skoro každá celebrita nějak umělá , prsa , zuby ATD

annahradecek
12. 4. 2012 • 15:55

při zánětu čelních dutin /po rýmě/ se dají punkce. Prorazí se jehlicí nosní přepážka a odsaje se hnis, to je asi ta záhadná díra. Umělé zuby možná byly jen korunkly. U nás vám raději nedají vůbec žádnou informaci o osobě blízké, ale do bulváru to pan Cimický chrlí jako vulkán.....

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.