Nejasná pitevní zpráva zdrogované Whitney Houston! Smrtící koktejl: Kokain, vařící voda a paruka! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Nejasná pitevní zpráva zdrogované Whitney Houston! Smrtící koktejl: Kokain, vařící voda a paruka!

Whitney Houston
Whitney Houston (Profimedia.cz, ara)

V kalifornském Los Angeles byla ve středu večer zveřejněna konečná verze pitevní zprávy zpěvačky Whitney Houston (†48). Do případu její náhlé smrti ale nevnesla jasno, ale rozpaky!

Jako příčinu smrti uvedla utopení, k němuž došlo v důsledku nemoci srdce, požití kokainu a alkoholu. Zcela jisté je tak vlastně jen to, že zpěvačka 11. února opravdu zemřela v pokoji kalifornského hotelu!

Zpráva budí dojem, že Whitney zabilo hned několik věcí najednou. Včetně drog. V pokoji se totiž nakonec našel kokain, což vyšetřovatelé dlouho popírali.

Předběžná zpráva koronera v březnu hovořila o nešťastném utonutí, k čemuž měla přispět srdeční choroba v důsledku častého užívání kokainu. Středeční zpráva ale mluví o přílišné dávce drog, léků a alkoholu z osudného dne.

Zpěvačka ležela nahá ve vaně, která musela být napuštěna takřka vařící vodou! „Ještě šest hodin po nalezení těla měla voda teplotu 34 stupňů Celsia!“ napsali do zprávy vyšetřovatelé. Běžně se přitom do vany napouští voda o teplotě 36 až 38 stupňů, teplejší zatěžuje srdce. Hladina vody byla jen asi 35 cm…

Zpěvačka před smrtí krvácela z nosu, měla odřeniny na čele a drobné rány na levé ruce. Na hlavě měla stále pevně posazenou hnědou paruku, pod kterou přitom našel koroner bohatou kštici jejích vlastních havraních vlasů.

Na podlaze se povalovaly  prášky z mnoha lahviček, popelníky přetékaly nedopalky cigaret. Na stolku byly na lžičce zbytky drogy, další kokain byl nalezen v šuplíku. Podle pitvy byly na prsou Whitney zjištěny jizvy po plastické operaci.



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.