Whitney Houston: Pohřbili ji v pantoflích! A k nim měla šperky za 10 milionů! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Whitney Houston: Pohřbili ji v pantoflích! A k nim měla šperky za 10 milionů!

Whitney Houston v rakvi
Whitney Houston v rakvi (National Enquirer)

Vlnu rozhořčení vyvolalo včera internetové zveřejnění poslední fotografie Whitney Houston (†48). Americká zpěvačka, která zemřela 11. února po předávkování léky v kombinaci s alkoholem na něm leží v otevřené zlaté rakvi a na časopis, který připravil snímek pro titulní stranu, se snesla vlna kritiky.

„Je to nechutné, necitlivé a morbidní,“ odsoudil zveřejnění fotografie hollywoodský komentátor Perez Hilton.

Whitney na sobě má své milované fialové šaty, šperky za 10 milionů korun a na nohou zlaté pantofle. Na poslední cestu byla vypravena jako egyptská princezna z dob faraonů.

Zatím není jasné, jak časopis National Enquirer fotografii získal. Je jasné, že ji pořídil někdo z malé skupiny lidí, kteří se směli s Whitney soukromě rozloučit. Ale kdo přesně, to je záhada. „Po konzultaci s rodinou zesnulé nebudeme celou záležitost komentovat,“ říká majitelka pohřebního ústavu Carolyn Whigham.

Po dnech smutku se na památku zpěvačky bohužel valí jedna pohroma za druhou, v klidu rozhodně nespočívá…

Podle zdrojů blízkým úřadu koronera měla Whitney v době smrti v těle koktejl ze sedativ (valium, xanax) a alkoholu. „Smrt přišla velmi rychle, ale až testy zjistí, která z látek v těla byla smrtelná,“ říká dotyčný zdroj.

Zpěvaččin řidič mezitím zavzpomínal, že si v rauši užila i sex ve třech před zraky vlastní dcery Bobbi Kristinou (18)! Ta sama lítá v drogách a kokainem se sjela bezprostředně po matčině pohřbu. Rodina se chystá poprat o dědictví, aniž by kdo tušil, zda je vůbec o co bojovat…

A teď došlo i na fotografii v rakvi. Podobně tajně byli po smrti vyfoceni také Elvis Presley (1977) nebo John Lennon (1980). A v obou případech snímky zveřejnil právě National Enquirer…



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.