Tereza Pergnerová přišla o dům i o partnera! Proč? Výhrůžky a vydírání! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 23. dubna 2024

Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří

Tereza Pergnerová přišla o dům i o partnera! Proč? Výhrůžky a vydírání!

Tereza Pergnerová
Tereza Pergnerová (Aha! – David Kundrát)

Bývalá moderátorka Tereza Pergnerová (37) musela se svými dětmi a partnerem Jiřím Chlebečkem (41) opustit pronajatou vilku u Kralup nad Vltavou. Prý proto, že majiteli dlužili nájem!

„Nevystěhoval nás, ale dům jsme opravdu opustili předčasně,“ upřesňuje Chlebeček. „Vydírali nás a vyhrožovali našim dětem,“ řekl deníku Aha! Chlebeček. Proč, to už však neupřesnil... „Je to složité. Vymyslel si nějaké věci, na kterých jsme se rozhodně předem nedomluvili. A chtěl po nás peníze,“ snažil se nás přesvědčit partner Terezy Pergnerové.

Vlastně už se sluší napsat bývalý – po odstěhování z Chvatěrub totiž následoval už několikátý rozkol jejich vztahu! „Nechci to komentovat.  Ale do nového domu jsem se nepřestěhoval s Terezou a dětmi,“ přiznal nám Chlebeček.

Pár ale čelí i dalším obviněním. Týdeník Šíp třeba cituje svědka, podle kterého ve chvatěrubské vile děti pomalovaly stěny, nefungovalo topení ani elektřina a zahrada zůstala plná haraburdí a psích exkrementů!

To ovšem Chlebeček popřel. „Ten dům byl uklizený, klidně se tam mohl někdo nastěhovat. Na zahradě nebyly žádné věci, ty možná vyházel pan majitel, našel jsem tam totiž potom nějaké své dokumenty týkající se mé firmy,“ tvrdí Chlebeček.

A jeho slova potvrzují i sousedi. „Vypadá to, že je opravdu vyštval majitel. Odstěhovali se před měsícem, pak sem naběhla četa Ukrajinců, kteří dům čtrnáct dnů vyklízeli. Přistavili sem kontejner, který naplnili, a zbytek věcí nechali na zahradě. Po panu Chlebečkovi tady zůstalo jen odstavené auto,“ řekl nám jeden ze sousedů.



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.