Michaela Kuklová je zase sama! Složitý boj o syna! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Michaela Kuklová je zase sama! Složitý boj o syna!

Michaela Kuklová se s partnerem rozešla už před pěti měsíci.
Michaela Kuklová se s partnerem rozešla už před pěti měsíci. (Aha!, ara)

Slavná princezna Jasněnka prožívá další špatné období svého života. Herečka Michaela Kuklová (43) se totiž rozešla se svým přítelem Romanem Holomkem (53), s nímž má syna Romana (3).

„Ano, je to pravda, ale více se k tomu vyjadřovat nebudu. Jedině přes mého právníka,“ řekla Aha! Kuklová, která s  podnikatelem vedla spor o to, kdo bude malého Románka vychovávat.

Michaela si podle informací Aha! sbalila po rozchodu všechny své věci v pražském bytě i v romantickém mlýně na Vysočině, kde s Holomkem střídavě žila, a pronajala si se synem byt v Praze 1.

Do toho všeho herečka musela a možná ještě musí se svým bývalým přítelem řešit péči o jejich syna. „Bylo to v jednu dobu lehce složitější,“ sdělil televiznímu magazínu Topstar právník Kuklové Tomáš Sokol s tím, že právního zástupce měl i otec. Sama Michaela k rozchodu nechce nic říci.

„Když jsem se rozcházela s Jirkou, tak mi dali novináři do pusy věci ze soukromí, které jsem v životě neřekla a pak je všichni opisovali. Proto jdu touto cestou,“ řekla deníku Aha! Kuklová.



Přečtěte si
sasankax
8. 4. 2012 • 03:31

Ty vooole, tá je aká rapavá...To je akné vulgaris?? Brrr... Stará vyžitá, strhaná ženská, namiesto toho, aby udržiavala rodinný krb a bola šťastná, že má takého šikovného chlapa, tak špekuluje....Zrovna nie je bohvie aká hviezda, telka sa bez nej zaobíde, nikomu by nechýbala, smutné, že trhá dieťa od otca, ktorý im poskytuje všetko... ani sa nečudujem, že si na ňu najal právnika, pretože je jasné, že sa o Romanka bude v Prahe starať nejaká cudzia chúva, aby sa ´´herečka´´ mohla angažovať! Pán Holomek, držím palce!

p.r.d.e.l..hillarka
7. 4. 2012 • 20:17

..jasně, že se nepřestala točit, ta se přestane točit ségra pouze a jen kvůli nám a my to teď jdeme roztočit do víru velkoměsta, tak jedééém!!!

ivoadler
7. 4. 2012 • 10:45

Michalky mě nepřekvapuje. Herečky, které nejsou blbé, se dají spočítat na prstech jedné ruky.

jity
7. 4. 2012 • 09:16

Dost mi to překvapilo, že už spolu nejsou. Vždyť dávala v jednom pořadu na odiv jak jsou zamilovaní a když je kluk oba nejvíce bude potřebovat, tak se rozejdou. No nikdo s nimi není, tak nevíme co se mezi nimi odehrálo, ale je to škoda, že kluk nebude mít doma oba rodiče. Bohužel nejsou jediný, kdo se rozešel nebo rozchází. Vilhemová odkopla tátu svých dětí také.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.