Tomáš a Renáta Řepkovi jsou rozvedeni! Proti otci svedčila dcera Veronika! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Tomáš a Renáta Řepkovi jsou rozvedeni! Proti otci svedčila dcera Veronika!

Tomáš Řepka u soudu
Tomáš Řepka u soudu (Marek Pátek)

Rozvod mezi fotbalistou Tomášem Řepkou (37) a jeho manželkou Renátou (38) je ve finále. Dnes soud vyslechl i jejich dceru Veroniku (17) a manželství po vleklém sporu ukončil.

Veronika svému otci nemůže přijít na jméno kvůli milence Vlaďce Erbové, která rozvrátila jejich rodinu. Když se u soudu setkali, neprohodili spolu ani slovo. Veronika je totiž na straně své matky a s otcem odmítá komunikovat.

Renáta Řepková u soudu chyběla, ale v neprospěch svého manžela nechala svědčit i vlastní matku. Tomáše svými argumenty hájili jeho kamarádi.

Rozvod Řepkových byl pro právníky zapeklitým případem a trval déle, než sedm hodin. Ve hře je totiž obrovský majetek, který Renáta požaduje pro své dvě děti. S Řepkou má vedle Veroniky i desetiletého syna Tomassa. V polovině března se fotbalista od milenky Erbové dočkal syna Markuse.

Vztahy mezi Řepkou a jeho dětmi na bodě mrazu. Vše se snažil urovnat, jenže trochu nešťastným způsobem. O pomoc požádal sociálku a podal podnět ke sjednání nápravy ve výchově nezletilých dětí.

„Nevím, co by mi mohli vyčíst. Celý život se starám o děti, vozím je do školy, mají všechno, co potřebují. Každou sobotu vozím Tommasa na fotball,“ postěžovala si před časem Řepková, která prý dětem nebránila v tom, aby se s otcem stýkaly.

Veronika nemůže nevěru tatínka překousnout a postarala se o velký poprask, když na internetu veřejně napsala: „Nenávidím svého otce a tu jeho cikánskou nádheru.“

Více o rozvodu Tomáše a Renáty Řepkových čtěte ve středečním vydání deníku Aha!

 

 



Přečtěte si
lukreciaborgia
4. 4. 2012 • 09:55

Ať je tvrdohlavá,ať je jakákoliv,ale ať něco dokáže!!Zatím jenom šílí z toho,že nebude mít sponzora.Ať studuje,nebo pracuje.Zatím se honí po butikach a utrácí tatínkovy prachy.Nedělá nic.Zhola nic.Ze školy ji vyhodili,jako manekýna taky nic moc,takže se válí s máti doma a přemýšlejí jak oškubou tátu.Matčini milenci ji nevadí,ale táta si dovolil moc,protože přiškrcuje kohoutek s penězy.Má už jinou rodinu a to je k nesnesení.

mnpv
4. 4. 2012 • 07:03

Nic se neděje, to je jedno, my to neplatíme a kdo to chce platit, nechť platí. Ale určitě to bude snad za x let studia. Ale říkám, je mi to zcela jedno.

mnpv
4. 4. 2012 • 06:59

A znáte je osobně? Víte jaké měli manželství? Nebo soudíte dle bulváru? Přemýšlejte mozkem, nebo se pokuste. Třeba to bylo úplně jinak. Třeba to bylo nešťastné manželství, kde on sloužil jen jako zdroj bankovek. Psali zde lidé, kteří je dobře znají osobně o tom, že Řepková spouzela s chlapama už dávno a Řepka to platil. Není to první manželství v republice, které skončilo. A to, že nesnášíte lidi, které neznáte je vaše ubohost. Taky vás neznám a na základě tří vět bych si měl říct: "ta je ale bl.bá", ale neřeknu neb vím, že máte jen špatný den.

mnpv
4. 4. 2012 • 06:51

Njn, a jezdí Řepkovým autem. Že je hanba nefackuje, jsou přisátý jak klíšťata. Teď jde o to, co by byla Řepková bez exmanželových peněz. Zda by se vůbec nějaký ten Gigolo pro stárnoucí ženskou bez zaměstnání, ale s manýry milionářky našel.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.