Vlaďka Erbová: Zhroutila se pár dní před porodem! Kvůli vlastní mamince! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Vlaďka Erbová: Zhroutila se pár dní před porodem! Kvůli vlastní mamince!

Vlaďka Erbová
Vlaďka Erbová (Profimedia.cz)

Proč chce někdo Vlaďce Erbové, přítelkyni Tomáše Řepky, tak strašně ublížit? Vždyť jí zbývá jen několik týdnů do porodu. Špatná psychika a stres, to jí může přivodit velmi vážné komplikace v těhotenství.

Když se včera objevila informace o původu maminky Erbové, její dcera rasový útok neustála a zhroutila se. A to i přesto, že měla maminka v občance maďarskou národnost. Navzdory tomu je však rodině některými lidmi předhazováno, že jsou »cikáni«.

„Už víme, kdo to rozhlašuje. Mám v ruce trestní oznámení na Václava Vokála, přítele paní Renaty Řepkové, který tu věc spustil,“ řekla deníku Aha! Dalila Pelechová, která v tuto chvíli nezastupuje jen Tomáše Řepku, ale i jeho partnerku Vlaďku. Ta se včera zhroutila. Její maminka dokonce skončila u psychiatra. Právě partner Řepkové měl šířit fotku maminky Vlaďky a doplnit ji nevhodnými komentáři.

„Nikdy jsem vás nejmenoval a už vůbec nepíšu, že jste černá svině!!!“ brání se nyní na sociální síti Vokál. „Každý přece musí vidět, že stejně mezi černou a hnědou je dost patrný rozdíl. Opakuji, nikdy jsem nebyl rasista! Jinak vám samozřejmě přeji, ať se i vaše třetí dítě narodí zdravé. A mnoho dalších podobných úspěchů ve vaší zlatohornické kariéře!“ přeje Erbové Vokál.

Nejen Vokála však čekají nepříjemnosti. Rozzuřený Řepka se rozhodl, že potrestá i svou dceru, která si pustila pusu na špacír a Vlaďku nazvala cikánskou nádherou. „Pan Řepka podal podnět k opatrovníkovi ve věci sjednání nápravy ve výchově své vlastní dcery, připravený je i dopis pro paní Řepkovou,“ tvrdí Pelechová. Zhroucená Vlaďka včera neměla sílu bojovat. „Není mi vůbec dobře,“ zmohla se na strohou SMS.



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.