Eliška Balzerová: Byla jsem u seznámení Maláčové s Bakalou! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 23. dubna 2024

Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří

Eliška Balzerová: Byla jsem u seznámení Maláčové s Bakalou!

„Byla jsem u toho, když se paní Maláčová seznámila s panem Bakalou,“ prozradila nám Balzerová.
„Byla jsem u toho, když se paní Maláčová seznámila s panem Bakalou,“ prozradila nám Balzerová. (Aha! – David Kundrát, Marek Pátek, Martin Hykl)

Legendární herečka Eliška Balzerová (62), která letos společně se svojí kolegyní Claudií Cardinale (73) zasedla v porotě České Miss, má hodně blízko k šéfce soutěže. Jak nám totiž prozradila, byla u toho, když se Michaela Maláčová (40) seznámila se svým současným manželem Zdeňkem Bakalou (51)!

Paní Balzerová, vy jste prý znala nazpaměť jména všech letošních finalistek. Je to pravda?

„Ano, všechny jsem si je pamatovala po jménech. Budete se divit, já mám velmi dobrou paměť… Dokonce si i pamatuju den, kdy se seznámila paní Maláčová s panem Bakalou!“

Počkejte, to jste si někde načetla?

„Ne, já jsem byla v roce 2004 u toho!“

Kde to bylo?

„Na jedné akci v kavárně ve Vězeňské ulici v Praze.“

A říkala jste to paní Maláčové?

„Ano, když mě do poroty soutěže lákala, tak jsem jí to připomněla.“ (smích)

Jak reagovala?

„Zůstala úplně vyděšená a řekla: »Vy si to pamatujete?« Odpověděla jsem jí, že mám strašně dobrou paměť. Že tehdy přišla na akci pozdě… Zasmály jsme se tomu.“

Jak se vám vlastně nová Česká Miss líbí?

„Terezka je velmi zajímavá holka. Myslím, že je velmi chytrá! Řekla jsem jí, ať to, co ji čeká, ustojí.“

Fandila jste jí?

„Byla jednou z mých favoritek! Ona to ví, řekla jsem jí to, když jsme spolu před přenosem mluvily... Myslím, že to teď bude mít moc těžké.“

Jak to tenkrát bylo?

Datum 12. 12. 2004. Ona 34letá bývalá miss, někdejší mluvčí Václava Klause, v té době chystající první ročník České Miss. On 43letý uhlobaron, rozvedený, přívrženec Václava Havla. Místo: restaurace v centru Prahy, kam zamířili každý z jiného důvodu. „Ten den jsem nestíhala, vlasy jsem měla jen v gumičce, ani jsem se nemalovala. A pak jsem ho potkala...,“ vybavuje si Michaela.

Představila je Dana Silvínová, československá miss 1966 a tehdejší partnerka Jaromíra Hanzlíka (64). „Nebyla to láska na první pohled. Ale udělal na mě dojem. Měl silné charisma, široký úsměv, výrazný milý hlas, šla z něj pozitivní energie. Věděla jsem, že ho chci vidět znovu a lépe ho poznat…“ Stalo se a na jaře už čekali Annabel, první z jejich tří společných dětí.



Přečtěte si
jizerka
1. 5. 2012 • 14:55

Paní Balzerová, dobrá herečka, ale neseriózní člověk!!! Paní Švorcová ji měla ráda, předala ji putovní prsten. Paní Balzerové vadí, že velká herečka Jiřina Švorcová (její herecká kolegyně) jednou ročně recituje básně na 1. máje, vadilo jí to!!! " Paní Balzerová, umíte si představit, že Vás vyhodí z práce a vezmou Vám Vaší milovanou profesi-divadlo a Vy s tímto vědomím budete muset žít? " Jak můžete odsuzovat Jiřinu Švorcovou za to, že si jednou za rok na chvilku připomněla to, co milovala - její herectví!!! Vadilo Vám, že byla komunistka, ale až po r.1989. ONA ale nebyla zločinná, vždyť to moc dobře víte, byla hodná, milá, všem VÁM pomáhala, byly jste kolegyně! Dnešní politici, kteří rozkrádají státní majetky a finance VÁM nevadí? No nevadí, VY máte zelenou a jedete i bez pravidel čestnosti a cti!!! Měla jsem Vás ráda, ale jste špinavá, dnešní politikou zkažená!!! Třeba také jednou spadnete až na dno... teprve potom - snad uctíte Jiřinu Švorcovou, která podlá jako VY nebyla nikdy za žádného režimu!!! Nejsem na Vás jako na herečku hrdá, protože jste bezpáteřní člověk!!! D.S.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.