Premiéra filmu Okresní přebor - Sobota, Noha a spol.: Hartla vyhlíželi marně! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 18. dubna 2024

Svátek slaví Valérie, zítra Rostislav

Premiéra filmu Okresní přebor - Sobota, Noha a spol.: Hartla vyhlíželi marně!

Luděk Sobota alias předseda klubu Orel s manželkou Adrienou a představitelem bosse Pavlem Nečasem (uprostřed).
Luděk Sobota alias předseda klubu Orel s manželkou Adrienou a představitelem bosse Pavlem Nečasem (uprostřed). (hermina.cz, kinobox.cz)

Kino Lucerna hostilo premiéru filmu »Okresní přebor – poslední zápas Pepika Hnátka«. Dorazila na ni většina členů Slavoje Houslice, kteří zářili už ve stejnojmenném televizním seriálu.

Nechyběl ani představitel šišlajícího »lékaře« Ády Větvičky Leoš Noha (43), který si na rozdíl od kolegů oblékl fotbalový dres.

„Diváci se mají na co těšit. Mirek Krobot hraje zesnulého trenéra Hnátka, takže nádhera. Ve filmu je i řada nových tváří, třeba pan Hartl, který hraje lékaře,“ řekl Aha! Noha.

Jenže právě herec Jan Hartl (59) na premiéru nedorazil. Režisér Jan Prušinovský (32) si nicméně práci s ním velmi pochvaloval. „Bylo fajn zjistit, že v reálu je to skvělý chlap, že je ochoten poslouchat o tolik mladšího kluka z nějakého venkova,“ řekl režisér.



Autor:  lbp

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.