Rodinná válka u Kelly Family: Kvůli sporům prodávají zámek! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 16. dubna 2024

Svátek slaví Irena, zítra Rudolf

Rodinná válka u Kelly Family: Kvůli sporům prodávají zámek!

Kelly Family v roce 2002 - kapela se postupně zredukovala
Kelly Family v roce 2002 - kapela se postupně zredukovala (Profimedia.cz)

Kapela Kelly Family v 90. letech představovala rodinnou idylu, k níž vzhlížely miliony fanoušků po celé Evropě. Teď to ale u Kellyových pořádně vře.

Zpívající sourozenci si v době své největší slávy pořídili zámek Gymnich u německého Bonnu, který se stal předmětem jejich sporu. Když došlo na majetek, sourozenci proslulí vzájemnou láskou, na sebe zanevřeli. Na užívání rodinného sídla se nedohodli a nabídlo se tak jediné řešení – zámek prodat.

O peníze se totiž devět sourozenců podělí podstatně jednodušeji, než o zámek. Ten už byl nabídnut k prodeji a nový majitel si jej může pořídit za 5,3 milionu eur (137 milionů korun). Ale prodej zámku se ještě může dost zkomplikovat. „Když je tolik spoluvlastníků, prodej je v podstatě nemožný, protože se vždy najde někdo, kdo má jiný názor,“ řekl Joey Kelly. Nemovitost má totiž celkem 12 majitelů.

Autor:  cam

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.