Co týden dal... Langmajer je mašina na sex! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Co týden dal... Langmajer je mašina na sex!

Langmajer stihl 3 ženy za 3 dny
Langmajer stihl 3 ženy za 3 dny (Aha! – Martin Hykl, Marek Pátek, David Kundrát, Petr Novotný, ara)

Je až s podivem, co se v českém showbyznysu za jeden týden všechno stane. Někdo se serve do krve, druhý dostane od manželky paličkou na maso a jiná hvězda zase dostane ze dne na den nečekaně padáka. Ano, i v uplynulém týdnu se děly věci…

Záletník týdne: Langmajer stihl 3 ženy za 3 dny!

Herec Jiří Langmajer (45) je pěkný proutník, vždyť střídá milenky jako ponožky. Během tří dnů byl přistižen se třemi různými ženami. Vrátil se z dovolené na Kubě, kterou trávil s herečkou Mášou Málkovou (28), další den se věnoval své manželce Kamile a o čtyřiadvacet hodin později v jeho garsonce skončila Adéla Gondíková (38).

Langmajer je svými milostnými eskapádami vyhlášený, před šesti lety randil s herečkou Ivanou Jirešovou o dva roky později s modelkou Petrou Faltýnovou. Pokaždé se ale se sklopenou hlavou vrátil ke své manželce.

Rváč týdne: Hůlka přišel o zub!

Zpěvák Daniel Hůlka (43) při rvačce v hospodě v Jevanech dostal pěstí, a přišel o zub. „Opilý Slovák se navážel do mojí sousedky a začal kopat do jejího psa. Tak jsem na něj spustil. V tu chvíli už jsem cítil jen pěst,“ vylíčil konflikt Hůlka. „Ale on pak dopadl daleko hůř,“ dodal zpěvák, kterého teď v nejbližších dnech čeká návštěva u zubaře.

Loučení týdne: Hlaváčová dala výpověď v divadle!

Herečka Jana Hlaváčová (73), která bojuje s Parkinsonovou chorobou, definitivně skončila v Divadle na Vinohradech. Nemoc ji hodně vyčerpává, a tak svému milovanému divadlu musela dát sbohem.

„Bolí nás to všechny. Po odchodu Zlaty Adamovské byla Jana v divadle poslední charakterní herečkou,“ řekla smutně členka divadla Jiřina Jirásková (80), která coby někdejší ředitelka Hlaváčovou před osmnácti lety do divadla přivedla.

Rozchod týdne: Svobodová opět sama!

Vendulu Svobodovou (39) opustil její druhý manžel Patrik Auš (33). Jejich vztah byl několik měsíců v hluboké krizi a teď vygradoval, Auš si sbalil kufry a od Venduly utekl. Zatím přebývá v nedalekém hotelu. O tom, co bylo důvodem jejich rozchodu, se zatím jen spekuluje. Nikdo třetí v tom ale zřejmě není. „Nevím, co bude dál,“ sdělila nám suše Vendula.

Kšeft týdne: Bartošová nafotila reklamu zadarmo!

To by nebyl týden, aby Iveta Bartošová (45) něco neprovedla. Tentokrát nafotila pro jednu firmu reklamu na elektronické cigarety, ale nedostala za to ani korunu!

„Řekla jsem si o smlouvu a peníze a oni, že si mysleli, že to dělám z kamarádství a že mi nedají ani korunu. Tak jim ty fotky nedám, nejsem blázen,“ svěřila se Bartošová a dodala: „A ještě mě ta jejich pitomá cigareta přiotrávila.“ No, to je kšeft za všechny prachy!

KAUZA IVETA BARTOŠOVÁ: Vše o zpěvačce na Ahaonline.cz čtěte ZDE, na Blesk.cz ZDE.

Padák týdne: Bočanovou vyhodili z Primy!

Pět let Mahulena Bočanová (43) moderovala na Primě pořad Top Star. A teď naprosto nečekaně dostala padáka! O svém konci se navíc dozvěděla jako poslední. A z internetu…

„Je mi moc smutno, ta forma mého konce v Top Staru je pro mě velmi bolestná. Nikdo mne z Primy nekontaktoval telefonicky ani formou SMS a to mne mrzí. Čekala bych alespoň slušnostní kávičku na rozloučenou,“ svěřila se Mahulena. Na postu moderátorky pořadu ji teď vystřídá kolegyně Gábina Partyšová (33).

Operace týdne: Dáda může odhodit brýle!

Dáda Patrasová (55) roky řešila problém. Na pódiu a před kamerou jí vadily brýle, které musela nosit. A tak to vyřešila po svém. Podstoupila operaci levého oka, na které špatně viděla. „Právě jsem si sundala náplast a levým okem teď vidím skvěle. Mám obrovskou radost,“ prohlásila.

Itálie týdne: Krampol dostal od manželky paličkou!

To byla »Itálie«. Herec Jiří Krampol (73) po návratu domů schytal od své ženy Hanky (50) několik ran paličkou na maso. Důvod? Prý po ní a její kamarádce vyžadoval sex ve třech. Den nato Krampolová svoje slova vzala zpět a objednala se k Janu Cimickému (63).

„Nic jiného než psychiatr mi nepomůže. Je ze mě blázen,“ posteskla si Krampolová. „Sex ve třech jsem si vymyslela, abych Jirku naštvala.“



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.