Smutný konec kuchaře Babici: Vyhazov! Televize mu nechtěla zaplatit! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 18. dubna 2024

Svátek slaví Valérie, zítra Rostislav

Smutný konec kuchaře Babici: Vyhazov! Televize mu nechtěla zaplatit!

Jiří Babica
Jiří Babica (ČTK)

Tak tohle by čekal jen málokdo! Televize Nova se nedohodla s populárním kuchařem Jiřím Babicou (50) na pokračování jeho oblíbeného a velmi sledovaného pořadu Babicovy dobroty, v němž učí lidi levně vařit. Za vším jsou paradoxně peníze!

Podle informací deníku Aha! chtěla Nova na pořadu šetřit, to se ale Babicovi a jeho manažerovi nelíbilo, a proto odmítli novou smlouvu s televizí podepsat. Babicovy dobroty tak na Nově skončily!

Sám Babica se odmítl k celé situaci vyjádřit. Na dotaz, proč není jeho pořad zanesen do jarního schématu, odpověděl: „Poslední zprávy jsou takové, že… Víte co, bude lepší zavolat mému manažerovi, od toho mám manažera,“ odsekl deníku Aha! populární kuchař a zavěsil.

„Je tam problém…,“ řekl Babicův manažer a producent Jan Lacina. „Já vám k tomu nemůžu říct, proč se tyhle věci dějou,“ dodal jen. Nepřímo tak potvrdil problémy, které kolem pořadu nastaly!

Vadí vám konec pořadu Babicovy dobroty na Nově? Své názory posílejte na aha@ahaonline.cz



Přečtěte si
Jirka1313
22. 1. 2012 • 22:09

Jedině v nějakém Loskutáku, až se tam budou opravovat lyže svépomocí.

zdepa
22. 1. 2012 • 12:20

Je jen věcí televize, koho zaměstná, je věcí IQ diváků, co se jim líbí a co ne. Jen jako trvalý jev je rozesranost názorů českých občanů na cokoliv. Babica nebyl kuchař, což potvrzují skuteční profesionálové v oboru, kteří jsou na světové úrovni. Ale NOVA nikdy v pořadech kvalitu nepreferovala. Vyhovuje divákům s nízkým IQ od svého zrodu a těch má stále dost. Takový bulvár mezi TV. K tomu všechny ostatní TV vysílají o vaření, jako by to bylo jediné hlavní téma pro jejich pořady. Stačí připomenout hovado Polreicha, který rovněž není žádný lumen (opět dle názoru skutečných odborníků) a srovnat ho se skutečnými kuchaři. Z diskuse je patrné, jak jsme na tom.

janineka
22. 1. 2012 • 11:27

nevim zda pan Babica pil ale jeho recepty jsem vyzkoušela z větší časti a byli dobré.Ale lidičky co tady píšete jaky byl umíte aspon uvařit čaj nebo i ten připálíte?

reiner
22. 1. 2012 • 10:44

co asi vaří doma všichni ti přispěvatelé.Měl jsem kolegu, který se dokázal pohrdavě vyjadřovat k tématu o jídle a on by prý to, co jsme měli např. k obědu nevzal do pusy. Nakonec se ukázalo, že ta jeho byla líná jako veš a pokud se sám nepostaral, tak jeho obvyklým jídlem byla tlačenka z papíru. Na obědy do závodky chodíval většinou sám a podle svědků talíře doslova vylízal - ale byl holt znalec a nad věcí ...

bonpari
21. 1. 2012 • 20:41

a když nemáte Babicu,tak tam nedávejte NIC!

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.