Babica útočí na Pohlreicha: Že krade? Nepřekvapuje mě to... | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 27. dubna 2024

Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav

Babica útočí na Pohlreicha: Že krade? Nepřekvapuje mě to...

Jiří Babica
Jiří Babica (Foto Aha! – Petr Novotný)

Známý kuchař Jiří Babica (50) z »nováckého« pořadu Babicovy dobroty si nebere servítky a směje se svému největšímu rivalovi Zdeňku Pohlreichovi (54). Na hvězdu konkurenčního pořadu na TV Prima Ano, šéfe! vyplulo na povrch, že se zřejmě chlubí cizím peřím a recepty ve své knize o grilování měl okopírovat od jednoho ze slavných amerických kuchařů.

A Babica se jen baví, Pohlreichovi svým komentářem zasadil ránu přímo do vazu. „Vůbec mě to nepřekvapuje,“ rýpl si kvůli krádeži ironicky do svého soka na křtu své vlastní kuchařky.

„Asi nemá čas vymýšlet svoje recepty.“S Pohlreichem Babica vede slovní válku už dva roky a jak je vidno, tak v ní oba i nadále pokračují. A co na to sám kat špatných kuchařů?

„Nic o tom nevím,“ odsekl naštvaně Pohlreich a dál se k tomu nechtěl vyjadřovat. Při prolistování jeho knihy Šéf na grilu, která letos vyšla, je ale zřejmé, že nápady na vaření jsou totožné s těmi v knize amerického specialisty přes jídlo Jak grilovat z roku 2001. Stejné postupy i ingredience, jen slovosled je jiný.



Přečtěte si
Jirka1313
28. 9. 2011 • 10:30

Naprosto souhlasím. Ono už toho o grilování bylo napsáno tolik, že vymyslet něco převratně nového nelze. Prostě něco pečete na otevřeném ohni. Tohle vlastně byl výcuc toho, co je dobré a co by v česku chutnalo. Ze se toho chytil Babica, který nikdy nic nevymyslel, je pro česko příznačné.

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.