Kdo si loni obléknul nejkrásnější šaty? Kurková, Angelina Jolie, nebo Kate Middleton? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Kdo si loni obléknul nejkrásnější šaty? Kurková, Angelina Jolie, nebo Kate Middleton?

Šaty roku 2011
Šaty roku 2011 (Profimedia.cz)

Sezóna udílení nejrůznějších cen se blíží a je na čase udělat si inventuru modelů, které loni na červeném koberci zazářily nejvíc. Podívejte se na nejlépe hodnocené šaty a zvolte ty nejkrásnější.

Na červených kobercích je často pořádná tlačenice a dámy se ze všech sil snaží oslnit během několika vteřin, které mají k dispozici, než z limuzíny vystoupí konkurentka v originálnějším modelu.

Ať už jde o udílení Oscarů, Zlatých globů, či filmový festival v Cannes, herecké hvězdy nic nenechávají náhodě. Dokonale padnoucí šaty si při této příležitosti oblékla Reese Witherspoon, Angelina Jolie, Kate Winslet, Uma Thurman, Nicole Kidman i Anne Hathaway.

Mezi VIP hosty ovšem vedle slavných hereček nechybí ani modelky. Tradiční ozdobou společenských akcí je Bar Refaeli i Gisele Bündchen. Mezi světovou elitu pronikly i Češky Eva Herzigová a Karolina Kurková.

Podívejte se v galerii na 25 nejobdivovanějších šatů roku 2011 a zvolte nositelku těch nejkrásnějších.



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.