VIDEO Ruda z Ostravy zas perlí: Všechno je možný s cypem jak já! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 16. dubna 2024

Svátek slaví Irena, zítra Rudolf

VIDEO Ruda z Ostravy zas perlí: Všechno je možný s cypem jak já!

Ruda se pochlubil vedle nového klipu i novým tričkem, které našel pod stromečkem.
Ruda se pochlubil vedle nového klipu i novým tričkem, které našel pod stromečkem. (facebook)

Moderátor oblíbeného rozhlasového pořadu na Frekvenci 1 Ruda z Ostravy zase perlil. Na mušku svého ostrovtipu si tentokrát vzal reklamu na pánský deodorant a předělal ji pěkně na ostravský způsob. Podívejte se.

„Znovu se ukázalo, že si Ruda z Ostravy umí udělat legraci snad z čehokoliv. Za oběť jeho trefným vtípkům tentokrát padla reklama se snědým svalnatým playboyem na známý pánská deodorant Old Spice. „Zduř dámy, podívejte se na svojho chlapa a teď zas na mě. Znovu se čum na něho a včil se čum na mě,“ začíná Ruda parodovat v klipu.

„Ale on není ja. Když si přestane mýt svoje pačesy a nosit plesňáky, může byt jako já,“ vypráví svým typicky ostravským přízvukem. „Podívejte se dolů, nahoru, eště raz dolu, nahorů..Kde jste? Jste v řiti, bo se vám točí palica,“ paroduje vesele a celý klip uzavře slovy: "Všechno je možný s cypem jak já." Podívejte se na celý videoklip a porovnejte s originálem:





Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.