Smutné Vánoce českých celebrit: Smrt, samota, zapomnění… | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 24. dubna 2024

Svátek slaví Jiří, zítra Marek

Smutné Vánoce českých celebrit: Smrt, samota, zapomnění…

Poloczek už dávno rezignoval na život.
Poloczek už dávno rezignoval na život. (Aha! – Marek Pátek, Martin Pekárek)

Vánoce mají být svátky klidu a míru, kdy spokojeně koukáte se svými milovanými na pohádky a pojídáte cukroví. Bohužel tomu není vždy tak.

Své by o tom mohli vyprávět některé z řad zpěváků či herců, kteří žijí buď v osamění či přišli nedávno o své blízké. Ti by raději Štědrý den úplně přeskočili, kdo by ho přeci chtěl slavit sám…

Marcela Březinová: Sebevražda manžela

Zpěvačce se zhroutil svět, když její muž Zdeněk Švarc (†57) spáchal před půl rokem sebevraždu. Nemohla pochopit, proč ji její milovaný opustil. Dodnes se neví, co ho k tragickému činu vedlo. Proto se na první Vánoce bez svého manžela netěší, ale pokusí se zajistit hezké svátky alespoň pro své děti Ondřeje (18) a Vandu (16).

„Psychika dělá svoje, tak se cítím hodně vyčerpaná, ale snažím se hodně pracovat, abych na to nemyslela,“ prozradila smutně.

Josef Zíma: Nemocná manželka

Zpěvák je nešťastný ze své těžce nemocné manželky Evy Klepáčové (78), představitelky legendární Káči z pohádky Hrátky s čertem, která trpí závažnou maniodepresivní psychózou a v poslední době se její stav rapidně zhoršil, a před měsícem musela dokonce být převezena do nemocnice.

„Moc se na Vánoce netěším, je to spíš svátek pro děti. Já řeším především to, abychom byli zdraví,“ smutní Zíma

Jitka Němcová: Smrt manžela

Nejsmutnější Vánoce v životě zažije vdova po zesnulém režisérovi Otakaru Vávrovi (†100). Budou to její první svátky, které bude bez svého milovaného manžela, o kterého se starala do poslední minuty jeho života. Ke š t ě d r ovečernímu stolu zasedne se svou maminkou (88).

„Ale stejně tyto svátky moc neprožívám,“ prozradila Němcová, která se stále nesmířila se smrtí svého muže.

Bronislav Poloczek: Umírá úplně sám

Hvězda legendárního seriálu Hospoda už dávno rezignoval na život. Jeho zdravotní stav je vážný, srdíčko mu selhává a nikdo z blízkých ani známých se o něj nestará. Všichni na něj zapomněli, což nese opravdu těžce.

„Už nemám pro co žít. Žádné Vánoce neslavím, čekám jen na smrt,“ prohlásil smutně »Bróňa« a bylo na něm znát, že by přesto rád okusil po boku svých blízkých či kamarádů kapra s bramborovým salátem. Jenže všichni se na něj vykašlali…



Přečtěte si
defakto
7. 1. 2019 • 10:25

... kdysi se docela vážně mluvilo o něčem jako Domov důchodců pro přestárlé herce a různe umělce , kteří zůstanou na stáří sami . Nevím na čem to stroskotalo , ale docela by jsem se za zřízení takového zařízení přimlouval. Herecká asociace by se s tím měla opět zabývat .

aznom
23. 12. 2011 • 14:54

Budiž-chybička

aznom
23. 12. 2011 • 14:52

Ano,tato zpráva je ověřena(Bohatým podnikatelem),ovšem s jednou malou opravou,Byla nalezena oběšena vkleče,přičemž byl po smrti i její oblíbený milenec kozel Mikeš,který v okamžiku smrti Hillarky,na ní kopuloval.Budiš ji země lehká,té staré běhně!

lysohlavek02
23. 12. 2011 • 13:44

našli jí oběšenou ve chlívku u svého milovaného kozla...odplivněte si na její památku..fujtajbl!!

ivoadler
23. 12. 2011 • 13:38

Herec /7.12.11/ píšu o tom, že herecké řemeslo je přes všechnu svou slávu na hovno. Ti lidé nemají svou vlastní identitu a když o své řemeslo přijdou, jsou z nich trosky.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.