Zemřel herec Bronislav Poloczek! Poslední měsíce jen čekal na smrt... | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 29. března 2024

Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt

Zemřel herec Bronislav Poloczek! Poslední měsíce jen čekal na smrt...

Bronislav Poloczek
Bronislav Poloczek (Aha! – Marek Pátek, ara)

Ve Věku 72 let dnes ve Vinohradské nemocnici zemřel herec Bronislav Poloczek. V posledních měsících už kvůli zdravotním potížím na život rezignoval.

Herec známý ze seriálu Hospoda měl dlouhodobé zdravitní potíže. Prodělal infarkt a mrtvici a kvůli nemoci zhubl přes třicet kilo.

„Cítím se mizerně, jsem na tom opravdu špatně. Mohu jen polehávat. Nemám na nic sílu, ani na mluvení, nezlobte se...,“ svěřil se loni na podzim deníku Aha! „Už nemám pro co žít. Žádné Vánoce neslavím, čekám jen na smrt,“ prohlásil pak v závěru roku.

„Ano, tatínek dnes zemřel," potvrdil úmrtí Bronislava Poloczka Blesku syn známého herce.

Bronislav Poloczek svou hereckou kariéru zahájil v 50. letech v Těšínském divadle. Později přijal angažmá v Liberci a v závěru života byl členem Národního divadla. Své nejznámější role ztvárnil v seriálech Hospoda, Malý pitaval z velkého města, nebo Vlak dětství a naděje. Naposledy si zahrál ve filmu Saxána a Lexikon kouzel, který měl premiéru v loňském roce.

Více o úmrtí Bronislava Poloczka čtěte v sobotním vydání deníku Aha!



Autor:  Adam Chromý

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.