Bronislav Poloczek: Má zpátky řidičák! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 27. dubna 2024

Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav

Bronislav Poloczek: Má zpátky řidičák!

Bronislav Poloczek
Bronislav Poloczek (Aha! – Martin Pekárek)

Hvězda seriálů Hospoda a Ulice Bronislav Poloczek (70) se po vleklých zdravotních problémech, kdy se zotavoval z následků mrtvice a infarktu, zase cítí ve formě. A dokonce může znovu řídit auto!

„Mám za sebou povinnou zdravotní prohlídku, bez které bych auto nemohl řídit. Naštěstí dopadla dobře a já můžu zase jezdit,“ pochvaluje si. Kvůli podlomenému zdraví musel řízení nechat a spoléhat se jen na pomoc svého syna. Sympatický herec se tak po dlouhé době může znovu vypravit na chalupu, kam tak rád jezdil.

Ke štěstí mu v současné době chybí snad jen nějaká ta role v některém ze seriálů. „To víte, že bych nějakou bral, ale nikdo mě zatím neoslovil,“ naráží Poloczek na fakt, že mu nemoc a následná rekonvalescence dlouhou dobu bránily v práci, a nabídky se tak logicky moc nehrnuly. „Nejvíc by mi asi vyhovovala role v poloze ležmo. K tomu bych popíjel čaj a jedl řízky,“ zavtipkoval umělec, který si užívá zaslouženého důchodu a kromě toho hraje na scéně Národního divadla.

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.