Bronislav Poloczek: Selhává mu srdce! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Bronislav Poloczek: Selhává mu srdce!

Po kdysi hřmotném herci není ani památky. Kvůli dlouhodobým zdravotním potížím radikálně zhubl.
Po kdysi hřmotném herci není ani památky. Kvůli dlouhodobým zdravotním potížím radikálně zhubl. (Aha! – Marek Pátek, ara)

Herec Bronislav Poloczek (71), hvězda právě reprízovaného nováckého seriálu Hospoda, je po těžké operaci srdce!

„Mám nově voperovaný kardiostimulátor, protože mě už srdíčko neposlouchalo,“ prozradil deníku Aha! Poloczek, který již dříve prodělal infarkt a mrtvici. Kvůli vleklým zdravotním problémům zhubl už o třicet kilo a po kdysi hřmotném herci tak není ani památky...

Poloczka jsme zastihli před jeho bytem včera dopoledne právě v momentě, kdy přijel z vyšetření. „Dnešní pooperační kontrola naštěstí dopadla dobře a kardiostimulátor funguje, jak má,“ oddychl si včera odpoledne Polozcek, jenž si poslední roky kvůli zdraví často sáhl na samé dno.

Problémy se zrakem, mrtvice a infarkt ho doslova zlomily. Před rokem a půl dokonce zcela rezignoval na život! „Už nechci hrát. Nic už neplánuju. Už čekám jen na smrt,“ řekl tehdy Aha! smutně Poloczek. Nad vodou ho po smrti manželky držel jen syn Bronislav. A je to právě on, kdo herce nyní vozí po doktorech.

Teď herce čeká dlouhá rekonvalescence, kterou si bude užívat na své chatě, kam rád jezdí a kde bude sledovat reprízy Hospody. „Viděl jsem ten první díl, a i když je to už hrozně dávno, bylo to moc příjemné vrátit se do té doby,“ dodal Poloczek.

Oblíbený herec (mj. Černí baroni) naposledy natáčel film Saxana a Lexikon kouzel, který bude mít premiéru v září. Poloczek v něm hraje astrologa Viga, syna slavného čaroděje Viga z Arabely, jehož ztvárnil Jiří Sovák (†79).



Přečtěte si
laura666
29. 6. 2011 • 01:15

je to skvělý chlap a herec

mirror
28. 6. 2011 • 16:14

nerozumíte psanému textu? "Herec Bronislav Poloczek (71), hvězda právě reprízovaného nováckého seriálu Hospoda"

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.