Slzící Angelina Jolie o drogové minulosti: Jsem ráda, že žiju... | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 20. dubna 2024

Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra

Slzící Angelina Jolie o drogové minulosti: Jsem ráda, že žiju...

Emoce. Ani Jolie není z kamene. Během rozhovoru se několikrát rozplakala.
Emoce. Ani Jolie není z kamene. Během rozhovoru se několikrát rozplakala. (Profimedia.cz)

Nejkrásnější, nejfotografovanější a nejlépe placená. Tyhle přívlastky zdobí Angelinu Jolie (36) – hollywoodskou herečku, manželku Brada Pitta (47) a mámu šesti dětí (tří vlastních a tří adoptovaných).

Jenže i Angelina má temnou minulost, ke které se v rozhovorech příliš nevrací. Výjimku učinila až nyní, v televizním interview »60 minutes«. A nacvičený sebevědomý úsměv vystřídaly upřímné slzy.

Poprvé se hvězda rozplakala, když mluvila o své drogové minulosti. Angelina na začátku filmové kariéry experimentovala s drogami, jak sama tvrdí, aby se lépe vpravila do rolí.

„Dělala jsem to nejnebezpečnější a nejhorší, co jsem mohla. Našlo by se několik důvodů, proč jsem tu už nemusela být. Jsem ráda, že ještě žiju. Spousta mých kamarádů to štěstí neměla,“ řekla se slzami v očích. „Ale já jsem pořád zlobivá holka, jen teď tahle má stránka zůstává stranou,“ doplnila.

A opravdové, nijak hrané emoce se v její tváři zračily ještě jednou – to když hovořila o své mamince Marcheline, která před čtyřmi roky podhlehla rakovině vaječníků.

„Byla mámou na plný úvazek, téměř neměla kariéru, byla tu jen pro své děti. Nikdy nebudu jako ona, je, vlastně byla, lepší,“ dokončila nakonec souvětí Angie, které se hlas zadrhl dojetím v půlce věty.

Co na sebe ještě prozradila

„Měla jsem být bondgirl, ale já chtěla hrát Bonda!“

„Chtěla jsem režírovat pohřby. Přišla jsem o dědečka a jeho pohřeb mě velmi zklamal.“



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.