V Prostřenu bude vařit Žilková, Kostková, Krampol i Vydra s Bouškovou! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

V Prostřenu bude vařit Žilková, Kostková, Krampol i Vydra s Bouškovou!

Jana a Václav k Prostřenu namluvili komentář, teď budou vařit!
Jana a Václav k Prostřenu namluvili komentář, teď budou vařit! (Aha! – Petr Novotný, Dalibor Puchta, Miloš Schmiedberger)

V předvánočním období si Prima pro své diváky připravila překvapení v podobě speciální týdenní série pořadu Prostřeno, v níž budou vařit známé páry. I celebrity v televizi odhalí své soukromí.

VIP Prostřeno se navíc přesune do hlavního vysílacího času a od 20. do 23. prosince jej Prima odvysílá ve 20 hodin.

A na koho se můžeme těšit? O svém kuchařském umění diváky přesvědčí herečka Tereza Kostková, která na Primě hraje v seriálu Cesty domů. Při vaření jí bude pomáhat i její manžel Petr Kracik.

V dalším předvánočním Prostřenu se objeví Václav Vydra s Janou Bouškovou. Tento pár má kdivácky oblíbenému kulinářskému pořadu velmi blízko. Namlouvá totiž postřehy komentující počínaní soutěžících.

Za plotnu se postaví i Veronika Žilková s Martinem Stropnickým a Jiří Krampol se svou chotí Hanou.

Pro Veroniku Žilkovou je Prostřeno velkou výzvou. V obdobném pořadu Čápi s mákem se v minulosti předvedla její dcera Agáta Hanychová. O výhru ji ale tehdy připravila Iveta Bartošová.

Znáte Prostřeno! dobře? Otestujte se v naší nové aplikaci Kvízovník a vyhrajte VIP vstup pro dva na Českého slavíka Mattoni!

Kvízovník vás vezme na Slavíka!



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.