»Talent«: Adélka má problém, Bílá jí do finále poslala konkurentku Dianku! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 24. dubna 2024

Svátek slaví Jiří, zítra Marek

»Talent«: Adélka má problém, Bílá jí do finále poslala konkurentku Dianku!

Dianka i Adélka jsou ve finále!
Dianka i Adélka jsou ve finále! (Facebook)

Děti do showbyznysu nepatří, ale nakonec právě jim bude patři finále show Česko Slovensko má talent. Po Adélce Ferencové postoupila z druhého semifinálového kola Dianka Kalashová.

Mezi devíti finalisty tak budou hned dvě devítileté zpěvačky. Ty si budou při diváckém hlasování vzájemně konkurovat a ve výsledku je pravděpodobné, že vyhrát nemusí ani jedna z nich. Adélku Ferencovou minulý týden postup dohnal k slzám. Teď jí ale zůstanou oči pro pláč, protože dostala konkurentku, která je podstatně roztomilejší, než ona.

Ani Dianka neměla postup do finále jednoduchý. V hlasováni totiž obsadila třetí nebo čtvrtou pozici a do jejího osudu tak zasáhla porota. Jaro Slávik postup jednoznačně nedoporučil a upřednostil akrobatickou skupinu Vertigo. Vždy vystupoval proti účasti dětí v showbyznysu, ale kvůli Adélce Ferencové udělal minulý týden překvapivě vyjímku. Podruhé už by nejspíš ztratil svou image.

Martin Dejdar ale Dianku vrátil do hry a svým hlasem skore vyrovnal. O její budoucnosti tak musela rozhodnou Lucie Bílá, která si ji oblíbila už při castingu.

"Je to snový dítě, něco takového se často nerodí," řekla o Diance a přidala varování z vlastních zkušeností, že pokud svou kariéru odstartuje příliš brzy, může záhy skončit na dně. Nakonec ji ale do finále poslala i s vědomím, že ji tím připraví o dětství.

Diváci do »talentového« finále poslali také zpěváka Tomáše Buranovského a kapelu Segment. Oba soutěžící přitom Slávik za jejich výkony ostře kritizoval.

Česko a Slovensko má nejspíš talent jen na zpěv. Z šesti dosavadních finalistů jich zpívá hned pět. Jediným zpestřením je iluzionista Stevie Starr.



Přečtěte si
perla99
15. 11. 2011 • 11:43

chtějí rodiče zvednout sebevědomí, a porota zřejmě také, ale nevím, jestli to nebude mít spíš opačný účinek. A proč je tam ta druhá, tak to snad není třeba komentovat.

leninos
14. 11. 2011 • 14:18

vertigo prostě odstřelila...prostě potřebujou příběh - a na to jsou děti a zvířátka nejlepší - u těch holek je to dokonce dohromady Já bych se jich zeptal jak jim to jde ve škole - to by bylo pláče

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.