V »Talentu« jde do tuhého: Podívá se do finále Adélka Ferencová nebo »podvodnice« Stanislavová? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 28. března 2024

Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána

V »Talentu« jde do tuhého: Podívá se do finále Adélka Ferencová nebo »podvodnice« Stanislavová?

Postoupí Adélka Ferencová, Monika Stanislavová, nebo snad obě?
Postoupí Adélka Ferencová, Monika Stanislavová, nebo snad obě? (koláž Ahaonline.cz)

V show Česko Slovensko má talent se v neděli rozhodne o první trojici soutěžících, kteří se podívají do velkého finále. Ve hře je devítiletá zpěvačka Adélka Ferencová i zkušená Monika Stanislavová (57), která porotě neřekla úplnou pravdu.

Baculatá Adélka Ferencová sice ve velkém třesku nepředvedla zdaleka tak přesvědčivý výkon jako na castingu, ale k postupu jí to stačilo. V prvním semifinálovém kole se utká s dalšími osmi soutěžícími, z nichž postoupí trojice nejlepších. Dva z nich svým hlasováním vyberou diváci, třetímu dá šanci porota.

K favoritům druhé řady »Talentu« patří zpěvačka Monika Stanislavová, jejíž výkon byl připodobňován k britskému objevu Susan Boyle. Později se ale ukázalo, že Stanislavová před porotou lhala. Tvrdila, že zpívá pouze v koupelně, přitom za sebou měla několik vystoupení v televizi.

V neděli se představí také ohnivá skupina Amanitas, seniorský tanečník Jaroslav Hueber, textař a skladatel Jiří Harnach, komické duo Karel a Karel, pěvecké trio La Gioia a taneční skupina RDS Copany. Zahraniční posilou bude iluzionista Stenie Starr.

Prohlédněte se první várku semifinalistů v galerii a rozhodněte, kdo z nich má největší talent.




Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.