Velký třesk v »Talentu«: Dál jdou Dianka i Adélka! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 29. března 2024

Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt

Velký třesk v »Talentu«: Dál jdou Dianka i Adélka!

Dál jdou Dianka i Adélka!
Dál jdou Dianka i Adélka! (TV Prima)

Soutěž Česko Slovensko má talent má za sebou další, velmi důležitou fázi. Po divadelních kolech, ze kterých porota poslala dál desítky zájemců o slávu a 2,5 milionu korun, odvysílaly včera televize Prima a Joj díl nazvaný Velký třesk.

Přes něj se dostalo do semifinálových bojů 27 čísel. Tady je přehled nejlepších podle deníku Aha!.

Dětské hvězdy

Diana Kalashová (9) a Adéla Ferencová (9)

Dvě mladé slečny, které zaujaly svým zpěvem. Dianka (vlevo), která pochází z Arménie, písní Power of Love od Jennifer Rush a Adéla z Karviné před týdnem hitem Hero od Mariah Carey.

Hezounci s mikrofonem

Tomáš Buranovský (21)

Talentovaný zpěvák z Košic, který to zkoušel už ve slovenské SuperStar. Porotu Česko Slovensko má talent zaujal interpretací písně Wicked Game od Chrise Isaaka.

Pavel Calta (21)

Zpěvák z České Lípy zapůsobil na porotu nejen svým vzhledem, ale také zpěvem, když úžasně interpretoval hit od Bruna Marse Grenade.

Skupinová show

Ladylicious

Dívčí taneční skupina, která předvedla skutečně mimořádné číslo. Její vystoupení ohromilo všechny diváky v divadle včetně samotné poroty.

Segment

Rocková skupina, jejímž členům je od 19 do 23 let. V divadle zaujali svou rockovou show, která se v československých končinách vidí jen zřídka.

Zpívající krásky

Eva Burešová (18)

Mladá zpěvačka z Hlučína u Ostravy uchvátila porotu hitem Listen od Beyoncé. Porota v tu chvíli vůbec nevěděla, že už si Eva zazpívala v muzikálu Baron Prášil.

Andrea Gabrišová (19)

Na jeviště přišla jako slušně vychovaná dívka z církevní školy, ale během písně z muzikálu Chicago All That Jazz se proměnila v sexy dračici.



Přečtěte si
spajka
7. 11. 2011 • 05:04

Adélka-asi metráková )) z Karviné...

kika21
31. 10. 2011 • 21:35

Veľmi ma mrzí, že nepostúpil človek s naozajstným talentom, nevidiaci spevák Marián Bango. Napriek svojmu handicapu a napriek tomu, že nikdy neštudoval hudbu, hrá plynule na niekoľkých hudobných nástrojoch. Bola som svedkom toho, ako po prvom počutí zahral na klavíri piesne, ktoré predtým nepoznal a zahral ich bravúrne! Toto sa nedá naučiť, TOTO je naozaj TALENT!!!

b.r.s.a
31. 10. 2011 • 18:37

že do tohoto pořadu děti vůbec nepatří.Stejně nevyhrajou a jsou zbytečně zklamané. Navíc té tlusté holčičce neskutečně ubližuje její vlastní matka.Děti se jí smějou a řekla bych,že i některý dospělák k tomu nemá daleko.A ani se nedivím.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.