ČS má Talent: Známe první finalisty, Adélka se z postupu zhroutila! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

ČS má Talent: Známe první finalisty, Adélka se z postupu zhroutila!

Adélku postup dohnal k slzám
Adélku postup dohnal k slzám (Reprofoto TV prima)

To bylo drama! První semifinále show Česko Slovensko má Talent bylo opravdu nabité talenty. Postoupit však mohli jen tři. A na malou Adélku Ferencovou (9) se málem nedostalo…

Hned v prvním kole se předvedlo několik talentů, které by se ve finále rozhodně neztratily. Byla mezi nimi například zpěvačka Monika Stanislavová nebo i taneční skupina RDS Copany a mnozí další. Pravidla jsou ale neúprosná. Postoupit mohli jen tři.

Suverénně s nevyšším počtem hlasů postoupil jako první polykač věcí Steve Starr, pro něhož není show Česko Slovensko má Talent první televizní zkušeností, a tak je jasné, že měl oproti ostatním výhodu. Z druhého místa postoupilo přímo italské trio La Gioa a sklidilo obrovský aplaus u diváků.

O třetí a zároveň poslední postupové místo se však strhla velká bitka. Vedle sebe se totiž postavili geniální skladatel Jiří Harnach a malá zpěvačka Adélka Ferencová. Bylo už jen na porotě, jak svým hlasováním rozhodne.

A atmosféra zhoustla poté, co se porotce Martin Dejdar svým hlasem přiklonil k postupu skladatele Jiřího, zatímco Lucie Bílá řekla »ANO« malé Adélce. Rozhodnout tak musel Jaro Slávik. To už se skoro začaly zpěvačce Ferencové koulet z očí slzy. Vždyť Jaro je známým odpůrcem dětí v showbyznysu!



Producent a hledač talentů ale nakonec změkl, možná i pod neustálým hlazením své pravice Lucií Bílou. „Děti mají už v tuto dobu spát. A Jiří je naprosto geniální. Ale mě vždycky zajímá to, co nemůžu pochopit. A já jsem dnes nerozuměl tomu, jak je možné to, co tady předvedla Adélka. Dávám hlas jí a postupuje,“ řekl překvapivě, což byl zřejmě Adélku takový šok, že se úplně rozplakala. „Já nevím co říct, jak jsem šťastná,“ vzlykala Pycovi do mikrofonu. „Děkuju všem, co mi poslali hlasy, vážím si toho,“ vysoukala ze sebe do kamery, než znovu propukla v pláč štěstí.

Drama to bude zřejmě i příště. Ve finálovém výběru je největší konkurence Adélky Ferencové – Dianka Kalasová. Sejdou se ve finále? To se budeme muset nechat překvapit.



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.