Zamilovaná Dara Rolins šokuje: Natočila drsný erotický klip! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Zamilovaná Dara Rolins šokuje: Natočila drsný erotický klip!

Fotografie
Fotografie (internal)

Nová láska s Rytmusem (34) a s tím související oživení jejího sexuálního života se evidentně projevilo na práci Dary Rolins (38)!

Stala se z ní opět sexy zpěvačka, která má styl a šmrnc. Dara natočila drsný erotický klip ke své nové písni Fóbia. Má to ale háček: žádná televize ho nechce vysílat!

Video se odehrává v nemocnici a je plné odhalených tanečnic (na sobě toho moc nemá ani Dara samotná) a sexuálních scén. V nich se líbají dva doktoři gayové a dvě sestřičky lesbičky nebo v nich lékaři osahávají a souloží se svými pacientkami.

V závěru klipu se pod ruce jednoho z chlípných doktorů dostane i Dara. On ji nejprve poslouchá stetoskopem na prsou, pak ji osahává, změří jí tlak, prohmatá břicho a nakonec se s ní obejme. Tím velmi dobře natočené a sestříhané video končí.

Pro Daru ale přišla studená sprcha. Cenzurovanou verzi klipu totiž nechce vysílat žádná televize!

„Od začátku bylo jasné, že písnička s provokativním textem musí mít i takové video. Já sama jsem ale viděla odvážnější klipy. Takže mě opět překvapilo, že Slovensko i Česko jsou stále o něco víc prudérní než zbytek Evropy. Když Lady Gaga na začátku svého klipu porodila monstrum, nemůže tohle nikoho pobouřit,“ reaguje překvapená Dara.

Přečtěte si
avecesar
15. 11. 2011 • 16:25

va45
13. 11. 2011 • 20:49

ono by bylo zajímavé vidět tebe a nemusela by tam být s tebou tlupa a pak umřít

zyxbac
13. 11. 2011 • 18:37

mě to teda přijde spíš dost hrozný. částečně okopírovaná madonna z těch osmdesátek, devadesátek, částečně britney. madonnu mám fakt hodně nerada- ale musí se nechat tenkrát to bylo pobuřující. teď je to nooo asi nudné, že? nebo trapné, protože jenom kopie. uvidíme jesli slečna darinka někdy vymyslí něco originálního- když je ta kreativní umělkyně. Zatím nám sdělila že sexy=nahá, drsná erotika=vyšetření na gynekologickém křesle.

baronessa
13. 11. 2011 • 14:49

asi se kapánek mýlíš, čtyřprocentním by se to právě líbit mělo, vždyť tam hrají!

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.