EKLUZIVNĚ: První fotky milenců Dary Rolins a Rytmuse! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

EKLUZIVNĚ: První fotky milenců Dary Rolins a Rytmuse!

Dara Rolins s Rytmusem.
Dara Rolins s Rytmusem. (pro Aha! – Nový čas)

V soukromém životě Dary Rolins (38) se podle všeho začíná karta obracet k lepšímu! Poté, co loni na podzim média načapala jejího partnera a otce téměř čtyřleté dcery Laury Matěje Homolu (38) při nevěře, se ze zpěvaččina života vytratila láska.

A vrátila se až teď – podle informací deníku Aha! Dara začala randit s kontroverzním slovenským rapperem Patrikem Vrbovským (34) alias Rytmusem, známým u nás z poroty soutěže Česko Slovenská SuperStar!

S Rytmusem byla viděna při romantické procházce v ulicích Bratislavy, a podle zpráv ze zpěvaččina okolí se nejednalo o první rande. Ti dva se stýkají už delší čas.

„Rytmus je drsňák, ale Dařino kouzlo s ním dělá divy. Ona vždy měla partnery, kteří se k ní moc nehodili. Stačí uvést třeba příklad Matěje Homoly – svérázného baťůžkáře, který měl s Darčou navenek jen málo společného,“ říká zdroj deníku Aha!.

Sama zpěvačka včera nezvedala mobilní telefon. „Jsou oba dospělí lidé a je to jen jejich věc,“ reagovala na dotaz manažerka Dary Eva Skallová.



Přečtěte si
bobina
13. 11. 2011 • 11:31

Ježiš,ty jsi nějaká namachrovaná! Že ty děláš protistraně právníka ???

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.