Bartošová začala znovu zpívat a má problém: Uzlíky na hlasivkách! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Bartošová začala znovu zpívat a má problém: Uzlíky na hlasivkách!

Fotografie
Fotografie (internal)

Zpěvačka Iveta Bartošová (45) se po dlouhých měsících vrátila zpátky do nahrávacího studia. Bývalá princezna české popmusic tam však nenahrávala své nové album, které před nedávnem prostřednictvím televizních obrazovek slíbila svým fanouškům, ale vokály k dlouho očekávanému filmu Hranaři. A nebyla by to Bartošová, kdyby se nevymlouvala. Dobrou zprávou ale je, že si dobře uvědomuje, kde je chyba.

„Měla jsem dlouhou pauzu. Navíc jsem nemohla cvičit, protože jsem byla nemocná. Měla bych pak uzlíky na hlasivkách a to se nesmí,“ vysvětluje zpěvačka do kamery přímo v nahrávacím studiu poté, co si poslechne první verzi vokálů, kterou ohodnotí opravdu upřímně.

KAUZA IVETA BARTOŠOVÁ: Vše o zpěvačce na Ahaonline.cz čtěte ZDE, na Blesk.cz ZDE.

„Tohle není hezké. To se mi nelíbí. Chtělo by to možná rovné tóny, co myslíš?“ ptá se Bartošová přítomného střihače hudby, se kterým se posléze domluví, že by pro projekt bylo lepší, kdyby se do studia, které vytvořil tragicky zemřelý skladatel Karel Svoboda, měla vrátit o několik dní později.

„Byl to opravdu dobrý nápad, protože jsem měla víc času hlasivky procvičit. Nakonec to zní úžasně. Bylo to poprvé, co jsem dostala zakázku nazpívat vokály k filmu, ale jsem za ni ráda. Byla to úžasná zkušenost, Zdeněk Merta odvedl úžasnou práci, takže doufám, že se výsledek bude všem líbit,“ dodala zpěvačka.

Přečtěte si
jade
24. 11. 2011 • 12:28

Iveta má uzlíky všude i na mozku. Měla si ale udělat uzel na kapesníku, aby nezapoměla, že má syna. Myslí jen na samé chlapi a syn byl stále někde v pozadí.

annahradecek
22. 11. 2011 • 13:30

Měli bychom se stydět za to, kdo nám vládne,že je to při všech informacích,které dostáváme, stále možné.

zamlzena
22. 11. 2011 • 13:27

a negativně, proto taky nejsou diskuze na romské téma nebo když je řeč o Havlovi..... předpokládají a správně předpokládají. Tato diskuze je toho dokladem. Iveta nemusí "vše" odzpívat, dnes je technika. A jak víte, že se to nedělá i v jiných případech? Samozřejmě, že ano. Iveta nezpívala celé léto, tedy aspoň půl roku, tak jak má být najednou ve špičkové formě?

anada
12. 11. 2011 • 10:27

Co jsi dokázal ty? Jsi obyčejný zloděj, vyděrač a lhář. Za komunistů, bys seděl, jak černej. Dnes buď rád, že jsou věznice přeplněné, tak kde jaký psychopat běhá mezi normálními duševně zdravými lidmi.

brothera
12. 11. 2011 • 01:11

Píšu o panu Josefu Novákovi, toto jméno užívá na stránkách Ivety. Ale správně bych měla psát o Zdeňku Kubíkovi, to je jeho pravé a známé jméno. Nijak nezastírá, že si Ivetu pronajal a jeho vlastní slova jsou: vydělávám na blbosti lidí

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.