Bartošová byla pod vlivem prášků! Několikrát spadla! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Bartošová byla pod vlivem prášků! Několikrát spadla!

Nejdříve vykouřím i filtr...
Nejdříve vykouřím i filtr... (Reprofoto TV Prima)

Iveta Bartošová (46) se konečně přestala vyhýbat veřejnosti. Se sociální fobií, kterou v posledních týdnech trpí, se ale rozhodla bojovat po svém – nadopovala se omamnými prášky a vydala se před kameru VIP zpráv, které ve čtvrtek večer odvysílaly krátkou reportáž z jejího života.

Člověk neznalý excesů Bartošové si mohl myslet, že si opět lízla alkoholu. „Přísahám, že alkohol neměla,“ řekl Aha! její milenec Josef Rychtář (53), který se tentokrát pasoval do role chůvy.

Zpěvačka se několikrát zabořila do spadlého listí a nebýt opory jejího udatného ochránce, těžko by se postavila na nohy. „Mohu potvrdit, že opilá opravdu nebyla. Přímo přede mnou si ale vzala nějaké prášky, které měly utlumit tu strašnou bolest vycházející z ramene. Líbala jsem se s ní a alkohol z ní nebyl cítit,“ řekla Lenka Špilarová z VIP zpráv.

KAUZA IVETA BARTOŠOVÁ: Vše o zpěvačce na Ahaonline.cz čtěte ZDE, na Blesk.cz ZDE.

To samé opakuje Rychtář. „Nebyla pod vlivem alkoholu, měla v sobě léky. Když jsem ve čtvrtek na chvíli odjel, šla ven se psem, oblékala si koženou bundu a hnula si operovanou rukou, ze které jí vylezl drát. U krku jí vyjel z kůže. Okamžitě byla ošetřena a dnes opět zvažuji, že ji odvezu zpátky na kliniku,“ uvedl Rychtář, který milenku také sám ošetřil.

„Mám nějaké zkušenosti, takže jsem to po telefonních konzultacích zvládl ošetřit sám,“ pochlubil se Rychtář právě ve chvíli, kdy Iveta odpočívala v posteli a on vytíral její dům.



Přečtěte si
babatomanija
7. 11. 2011 • 20:39

le vždyť na psychiatriích nic jiného nedělají, než že cpou pacienty léky. A to i děti. Moje známá usnula ves toje ve sněhu,když šla na víkend domů.

babatomanija
7. 11. 2011 • 20:36

Nejdříve psali,že usedla na zem, pak se zabořila a nyní upadla. Možná je to tak se vším. Minulsot se trestanému nemá předhazovat, a ještě takto na veřejnsoti,když ho to může poškodit profesně. Mohl by tu osobu zažalovat.

babcahanca
7. 11. 2011 • 16:53

A nemohl to být drát z podprdy??

leninos
6. 11. 2011 • 13:44

To by bylo aby se zase nedostala do zpráv smažka jedna

kubajakub
6. 11. 2011 • 10:19

no, on je od pohledu primitiv a podle těch výplodů chorého mozku na FB je i negramot, jde mu jen o prachy. Nechá klidně tu starou ožralou trosku chcípnout před kamerou, jen když z toho vytříská prachy, dědek dementní senilní plesnivá.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.