Zpověď Bartošové o kriminální minulosti milence: Jsem na něj hrdá! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Zpověď Bartošové o kriminální minulosti milence: Jsem na něj hrdá!

Bartošová přes velkou zamilovanost dokáže Rychtářovi odpustit cokoli.I to, že v minulosti rozkrádal majetek.
Bartošová přes velkou zamilovanost dokáže Rychtářovi odpustit cokoli.I to, že v minulosti rozkrádal majetek. (pro Aha! – Karen Mchitarjan)

Ještě před měsícem neměla Iveta Bartošová (46) potuchy o tom, co je zač její nový milenec Josef Rychtář (53). Aha! však odhalilo, že si odseděl tři roky za rozkrádání. Jak se zpěvačce žije s mužem, který je ocejchován přízviskem kriminálník? „Nevadí mi to, naopak si ho cením a vážím,“ řekla včera exkluzivně deníku Aha!.

O Rychtářově minulosti se Iveta údajně dozvěděla před měsícem. „Jednou večer jsme se bavili o našich rodinách a dětství každého z nás a Josef mi to řekl,“ prozradila Bartošová, v jejíchž očích je její osobní strážce stále za hrdinu. Co na tom, že seděl tři roky v base za rozkrádání majetku.

„Josef je pro mě velmi silný člověk. Nejen proto, že mi to řekl a dokázal jít s takovým přiznáním ven. Důležité je, že se z takové situace dokázal vyhrabat,“ ospravedlňuje partnera zamilovaná Bartošová.

KAUZA IVETA BARTOŠOVÁ: Vše o zpěvačce na Ahaonline.cz čtěte ZDE, na Blesk.cz ZDE.

Rychtářovi by zřejmě odpustila cokoliv. Vždyť je nyní její největší oporou, uklízí, vaří, stará se o ni. A zatímco Iveta se celou neděli věnovala Arturovi, kterého měla na víkend, Rychtář dělal podzimní úklid na zahradě. „Sbírám větve a dávám to tady celé do pořádku,“ svěřil se.

Včerejšek pak Iveta s Rychtářem strávila v nahrávacím studiu v Jevanech, kde točila vokály pro nový český film.

Pravdu o Rychtářově temné minulosti jsme odhalili jako první...




Přečtěte si
solochov
9. 11. 2011 • 19:29

...je nenormální a hloupá... vražedná kombinace. Znáte někoho nenormálního a chytrého??... Vaše kombinace asi taky není nejšťastnější

solochov
9. 11. 2011 • 19:27

solochov
9. 11. 2011 • 19:26

..běla doběla?

solochov
9. 11. 2011 • 19:25

Moc koukáte na televizi !!!

solochov
9. 11. 2011 • 19:24

Nechci vyjadřovat svůj názor na IB, ale nějakou minulost máme všichni a přízviskem "kriminálník" je přece ocejchován i náš bývalý prezident a spousta dalších osobností. To bych nebral tak vážně, navíc nejde o žádný hrdelní zločin, tak to nepřehánějme. I slušný člověk se může dostat na scestí a pak se srovnat. A pokud jde o rozkrádán? Koukněte na naši vládu! Pak je nějaký Rychtář naprostý břídil.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.